Elektrotechnisch Specialist Storingen & Onderhoud
LMH Engineering
Leiden, NL
2 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Elektrotechnisch Specialist - Storingen & Onderhoud

Wat ga je doen?

Als Elektrotechnisch Specialist ben je verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan het machinepark. Naast het onderhoud houd jij je bezig met het analyseren en oplossen van storingen.

Je voert controles uit op zowel mechanisch maar voornamelijk op elektrotechnisch gebied. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ombouwen van en het maken van aanpassingen aan machines zodat het productieproces efficiënter kan plaatsvinden.

Met jouw technische ervaring en kennis draag je bij aan het oplossen van structurele technische problemen of het realiseren van verbeter mogelijkheden.

Wat kan je verwachten?

 • Een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • Een uitdagende en veelzijdige functie;
 • Veel aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een prettige, informele werkomgeving met enthousiaste, betrokken collega's;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Wat wordt er van jou van verwacht?

 • Kennis en ervaring met elektrotechniek en PLC-besturingen;
 • Ervaring als Medewerker TD in een productieomgeving is een pré;
 • Je bent zelfstandig, flexibel & enthousiast;
 • Geen 9-5 mentaliteit.
 • Waar ga je aan de slag?

  Je gaat aan de slag bij een groeiend bedrijf met veel aandacht voor de ontwikkeling van haar medewerkers. De organisatie heeft verschillende productie- en inpaklijnen voor de verwerking van producten.

  Met alle diverse technieken en uitbreidingen aan gebouwen is er veel uitdaging. Deze organisatie is gespecialiseerd in deze specifieke branche en staat zeer goed bekend bij haar klanten.

  De passie die hier elke dag te voelen is drijft alle medewerkers om iedere dag de beste resultaten te behalen. Er wordt gewerkt vanuit een vriendelijke no-nonsens mentaliteit waar plezier in het werk en respect naar elkaar voorop staat.

  Meer weten of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Jules opnemen via 010 754 2727 of een mail sturen naar jules.

  haulussy lmhengineering.com Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Deel de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering the recruitment engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €2700 - €3850 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier