Medewerker McDonald's
McDonald’s
Nijkerk, Gelderland, Netherlands
1 dag geleden

Good Times

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant : McDonald’s!

Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker.

Maak de lekkerste Big Mac, bak de perfecte goudgele Franse Frietjes of maak onze kleinste gasten blij met een Happy Meal.

Door met jouw collega’s samen te werken als één team, krijgen jouw gasten de beste McDonald’s ervaring.

Ook leer je skills tijdens het uitvoeren van je werk als Horecamedewerker. Denk aan het pakken van verantwoordelijkheid, servicegericht werken of leren samenwerken als een echte teamplayer.

Belangrijke skills die altijd van pas komen!

Makkelijk te combineren

Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens zo belangrijk. Door samen te werken met je collega’s en door natuurlijk te genieten van jouw eigen verdiende geld.

Hier kan je buiten werktijd leuke dingen mee doen, want je kunt flexibel werken, en zo is het goed te combineren met alle andere dingen die jij belangrijk vindt in jouw leven.

Over het restaurant

Welkom bij McDonald’s Nijkerk, mag ik uw bestelling?’ Nou, doe maar een chille bijbaan! En niet zomaar één, maar eentje waar je vrienden voor het leven maakt, goed verdient en veel leert.

En ken jij dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij dan andere mensen geven, als Horecamedewerker.

Maak de lekkerste Big Mac, bak de perfecte goudgele Franse Frietjes of maak onze kleinste gasten blij met een Happy Meal.

Over onze McToppers

Onze crew in Nijkerk is heel gezellig en bestaan per restaurant uit maar liefst 100 toppers die jou met open armen zullen ontvangen.

Stuk voor stuk gaan we er écht voor. Het kan zeker hard werken zijn, maar juist op die piekmomenten zorgen we als team ervoor dat alles goed verloopt en elke gast zo snel mogelijk zijn of haar overheerlijke McFlurry, Quarter Pounder of (veggie)McKroket in handen heeft.

Nog meer deals voor jou :

 • Veel flexibiliteit : want we snappen dat je naast werk ook andere belangrijke dingen te doen hebt. Ben je nu even druk met tentamens?
 • Geen probleem, school staat altijd op #1. Vallen je lessen uit en wil je juist extra werken? Let’s go!

 • Variatie in werkzaamheden : de ene shift sta je in het restaurant, de andere in de keuken en die daarna bij de Drive. Vervelen kennen wij niet!
 • Echte klassiekers : en nee, hiermee bedoelen we niet de Big Tasty of Big Mac, maar onze legendarische personeelsuitjes! Denk aan het jaarlijkse gala met alle restaurants, lasergamen, bowlen en andere feestjes.
 • 50% korting wanneer je aan het werk bent. Haal 6 McNuggets en betaal er 3.
 • Veel waardering voor je werk. Misschien ben jij wel onze volgende medewerker van de maand, topper van de dag of win je als team de onderlinge battles tussen de verschillende restaurants.
 • Belangrijke skills waar je later veel aan hebt. Serieus. Denk aan verantwoordelijkheid pakken, servicegericht werken, socializen en jezelf ontwikkelen tot teamplayer.
 • Jezelf kunnen zijn

  Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent en vinden we het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Om bij McDonald’s te werken, zijn er twee dingen belangrijk : het helpen van onze gasten en het bereiden van onze producten.

  Denk jij dat je dit kan? En lijkt dit je leuk? Dan pas je binnen de McDonald’s cultuur. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en kan ontwikkelen.

  Je krijgt de kans om door te groeien en er is zelfs de mogelijkheid om via McDonald’s je MBO-diploma te behalen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier