Verzorgende IG
Careyn
Zuid - Holland
9 uur geleden

Over de vacature

Careyn staat voor kwaliteit van leven. Dit geven wij vorm door persoonlijke zorg en welzijn kleinschalig en in de directe leefomgeving van de cliënt te organiseren.

 • Wij werken met kleinschalige en professioneel gestuurde teams als spil in de wijk. Deze wijkteams regelen zelf wat nodig is;
 • korte lijnen en snelle oplossingen. Werken bij Careyn Thuiszorg betekent : dichtbij en betrokken zijn en de nadruk leggen op zelfregie, preventie & samenwerken.

  Onze wijkteams in Hellevoetsluis zetten zich dagelijks in voor kwalitatieve zorg voor onze klanten. Elk team is verantwoordelijk voor het leveren van zorg in zijn eigen gebied.

  Kom je bij ons werken in een van de volgende regio’s? Samen kijken wij welk wijkteam het best bij jou past!

  Hellevoetsluis Noord en Zuid, Wittenshoeck en Kickersbloem

  Voor deze wijkteams in de Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar een :

  Uren tussen 12 en 28 uur

  Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt, het signaleren van bijzonderheden, het bewaken van afgesproken acties en het rapporteren van de werkzaamheden en observaties.

  In deze functie draag je actief bij aan het dagelijks zorgproces conform het zorgleefplan.

  Functie eisen

  In jouw rol van Verzorgende IG verwachten wij het volgende :

 • Een diploma Verzorgende IG;
 • Hart voor mensen : je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze klanten;
 • Slim werken : je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren; je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken;
 • Plezier in wat je doet : je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.
 • Herken jij jezelf hierin dan pas je goed bij onze organisatie! Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

  Wat wij bieden

  Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-

  opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding.

  Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35 (€1.767,87 tot €2.566,28 bruto per maand). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.

  Bij start krijgt je een tijdelijke arbeidsovereenkomst en uiteraard is er een mogelijkheid tot verlenging / vast

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier