Machinist Minigraver
DUS bv
Schoonhoven
5 dagen geleden

Over de functie

Je gaat je bezig houden met zowel de onderhoud als aanleg van diverse groenprojecten. In de functie van maaimachinist voer jij de maaiwerkzaamheden bij bedrijven en instellingen uit.

Je vindt het niet erg om zelfstandig op pad te gaan en soms wat kleinschalig onderhoud aan de maaimachine uit te voeren.

Heb jij veel interesse in deze functie van maaimachinist? Maar twijfel je of je voldoet aan de eisen, dan bespreken we graag alsnog de mogelijkheden met jou!

Over jou

Ben jij . . iemand die communicatief en representatief genoeg is om opdrachtgevers te woord te staan? Zelfstandig kun jij op tekening of beeld maaiwerk uitvoeren bij diverse bedrijven en instellingen.

Herken jij je ook in het onderstaande?

 • Ervaring als maaimachinist (diverse type machines)
 • Rijbewijs B (BE is een pre)
 • Representatief & Professioneel
 • Aanbod

 • Wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste baan om een lange samenwerking aan te kunnen gaan. Naast de standaard arbeidsvoorwaarden (een goed salaris, vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen) geven wij je persoonlijke aandacht en een uitstekende bereikbaarheid;
 • we staan 24 / 7 voor je klaar. Ook ZZP-ers zijn van harte welkom om te reageren op deze vacature, DUS b.v. werkt volgens de nieuwe wet en betalen jouw facturen wekelijks.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier