Assistent Teamleider Goederenverwerking
Jumbo
Oisterwijk, nl
6 dagen geleden

Jij bent de coach van het team goederenverwerking bij het laden en lossen van vrachten voor onze winkel. Je juicht ze niet alleen toe.

Je helpt als goede assistent teamleider net zo hard mee met het vullen van de schappen. Samen zorgen jullie dat de producten altijd op voorraad zijn.

En dat onze Jumbo winkel in Oisterwijk er netjes uitziet natuurlijk.

Maak van klanten fans als assistent teamleider goederenverwerking

Jij motiveert de vulploeg om de schappen snel en netjes te vullen. Je moedigt ze aan en geeft zelf ook het goede voorbeeld.

Je bent dus zeker niet bang de handen uit de mouwen te steken. Met jou aan het roer weet jouw team precies wat ze moeten doen en zorg je dat iedereen zijn werk op tijd af heeft.

Tegelijkertijd hou je het ook gezellig. Je kan je goed inleven in je collega’s van de vulploeg. Je geeft niet alleen maar opdrachten, je luistert ook.

Zo voelt iedereen zich op zijn plek in jouw team.

Je werkt overdag of ’s avonds en zowel doordeweeks als in het weekend. Je geeft zelf aan op welke momenten je beschikbaar bent.

Zo kan je het ook makkelijk combineren met andere activiteiten. Als assistent teamleider goederenverwerking draag je bij aan de leukste boodschap bij het :

 • Ontvangen en sorteren van de vracht.
 • Aansturen en motiveren van de vulploeg.
 • Samen met je team zo efficiënt mogelijk aanvullen van de producten in de schappen.
 • Netjes houden van de winkel.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Oisterwijk. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen

  dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als assistent teamleider goederenverwerking nog een schepje bovenop. Hoe? Je houdt niet alleen de schappen netjes.

  Je zet je team niet alleen maar aan het werk. Je herkent ook hun sterke kanten en zet deze in. En om het hele pakket af te maken heb je :

 • Een mbo-3 werk- en denkniveau
 • Werkervaring in de retailomgeving, dat past bij deze functie
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier