Mentor/Leerkracht
Eduvier
Almere
4 uur geleden

Nautilus college VSO locatie Radioweg Almere

Over ons

Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en de locatie Radioweg biedt aan leerlingen met overwegend externaliserende gedragsproblemen onderwijs op VMBO basis / kader en TL, gericht op arbeid.

De functie

Als AVO-docent geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in.

Je begeleidt je leerlingen bij het leren leren, de voorbereiding op de toekomst en het werken aan sociale vaardigheden. Jij bent de spil in het contact tussen ouders, de school en de leerling.

Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding.
 • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs aan de slag.
 • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
 • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
 • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
 • Je bent een teamspeler die de kracht van het team kan versterken en benutten.
 • Wij bieden

  Wij bieden een uitdagende baan binnen een dynamische school met een bevlogen team van betrokken en enthousiaste collega’s.

  Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling.

  Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.534,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11).

  De functie is per direct beschikbaar.

  Ga jij de uitdaging aan?

  Ben jij de professional die wij zoeken? Mail dan je CV met motivatie zo snel mogelijk naar ovv vacaturenummer 2022-3 en jouw naam.

  Contact

  Directeur Nautilus college locatie Radioweg

  T 06-22099885

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier