Mechanical design engineer
continu
Nijmegen, NL
3 dagen geleden

Mechanical design engineer

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden binnen het werktuigbouwkundige vakgebied, die leiden tot een ontwerp dat voldoet aan de vastgestelde eisen en specificaties van een aangenomen project.

Je bent dus verantwoordelijk voor het bewaken van het budget en de planning van jouw eigen specifieke bijdrage aan het project.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van technische documenten, zoals specificaties, manuals en proposals en het verzorgen van de communicatie naar klant en leverancier.

Ook het maken van werktuigbouwkundige berekeningen en het controleren van uitbesteed werk kunnen onder jouw werkzaamheden vallen.

 • HTS-niveau verkregen door opleiding of ervaring
 • Ten minste drie jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Ervaring met CAD-software
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever is een multidisciplinair ingenieursbureau actief in de diciplines piping, machinebouw, elektro&instrumentatie en process control en process&mechanical engineering.

  Het bedrijf werkt vanuit een sterke teamvisie waarbij ieder projectteam ten minste één junior, één medior en één senior medewerker telt.

  Op deze manier wordt er continu aan de ontwikkeling van de eigen medewerkers gewerkt. De junior medewerker leert immers van de medior medewerker, de medior kracht kan groeien door ervaringen van de aangestelde senior en de senior medewerker doet ervaring op in het overdragen van kennis aan collega's.

  Een leaseauto en een vierdaagse werkweek zijn in overleg bespreekbaar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier