Strategisch Inkoper
Alfen
Almere
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Over Alfen

Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet.

Met haar brede scala aan in-house ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator werkt Alfen aan het elektriciteitsnet van de toekomst : betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

Vind jij het een uitdaging om op strategisch niveau leveranciers te selecteren en op tactisch niveau deze aan te sturen? Ga je voor de optimale balans tussen innovatiekracht, kosten, kwaliteit en leverprestaties?

Dan ben jij de Strategisch Inkoper die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Strategisch Inkoper bij Alfen ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van optimale leveranciersbasis en inkoopcondities.

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de juiste leveranciers worden geselecteerd en dat er strakke afspraken met onze leveranciers worden gemaakt over o.

a. innovaties, prijs, kwaliteit en levertijd. Je weet nieuwe leveranciers te selecteren op basis van condities die je hebt afgestemd met o.

a. de afdelingen R&D, Productie, Logistiek en Sales. Daarnaast stuur je de relaties met bestaande leveranciers aan. De integrale prestaties van onze leveranciers vormen een kritische factor voor het succes van Alfen.

Daarom aan jou de taak om niet alleen te kijken naar de dag van morgen, maar tevens mee te denken over hoe wij in de verdere toekomst zo succesvol mogelijk kunnen zijn en hier invulling aan te geven.

Jij stelt mede de kaders op van ons inkoopbeleid. Je ontwerpt en beheert productgroep strategieën van product- en niet-product gerelateerde behoeften.

Concreet liggen jouw verantwoordelijkheden onder meer op de volgende gebieden :

 • Het doorgronden van behoeften van Alfen op het gebied van de in te kopen producten en diensten
 • Het meedenken over en het meewerken aan het samenstellen van de meest optimale leveranciersbasis voor Alfen en de hieraan gerelateerde strategische leverancierselectie
 • Het aansturen van leveranciers door o.a. het voeren van onderhandelingen op het gebied van prijs, kwaliteit en leveringscondities met diverse leveranciers
 • Het proactief analyseren van processen en het doen en uitvoeren van verbetervoorstellen
 • Wat bieden wij jou ?

  Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en initiatieven én ondernemerschap.

  Alfen is een snelgroeiend bedrijf dat met een duidelijke focus bezig is de markt te veroveren en zich richt op de energietransitie.

  En dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer, waar naast werk ook activiteiten deel uitmaken van de cultuur van Alfen.

  Hierbij kun je denken aan een bowlingavond, bezoek aan de wedstrijden van Almere City, wadlopen, etc. Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket met daarbij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

  Wij vragen van jou?

  Voor een goede match, zoeken we een Strategisch Inkoper met een kwaliteitsgerichte, commerciële en pragmatische instelling.

  Daarbij is de wil om te leren belangrijk. Verder zien we graag in je cv terug dat jij :

 • Beschikt over een HBO / WO opleiding bijvoorbeeld in (Technische) Bedrijfskunde of Logistiek & Economie
 • Meer dan 3 jaar werkervaring met strategische en tactische inkoopprocessen
 • Feeling hebt voor of affiniteit met een technische productieomgeving
 • Hebben wij jouw interesse geprikkeld?

  Dan horen wij graag van je. Jij kunt direct solliciteren via de button-functie, maar jij kunt natuurlijk ook eerst nog contact opnemen met onze Corporate Recruiter, Diederik Vasse, te bereiken op telefoonnummer 06-12862157.

  Jouw sollicitatie is een belangrijke stap naar een toekomst binnen Alfen. Wil je weten wat je van ons kunt verwachten in de sollicitatieprocedure? Klik dan hier.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier