Bouwkundig Kostendeskundige
Edison Projectmanagement B.V.
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Bouwkundig Kostendeskundige

In de rol van Bouwkundige kostendeskundige maak je deel uit van het team dat valt onder bestaand wonen. Met dit team werk je aan de meest uitdagende projecten op het gebied van verduurzaming van bestaand vastgoed en grootschalig onderhoud.

Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van de calculatieplanning. Tot jouw takenpakket behoren : integrale calculatiebegrotingen, werkbegrotingen, meer- en minderwerk begrotingen, moederbegrotingen en ABK-begrotingen.

Uiteraard bij jij continu bezig met de optimalisatie van de afdeling calculatie.

Functie eisen Bouwkundig Kostendeskundige

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt tenminste vijf jaar aantoonbare werkervaring als calculator;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Kennis van lean is een pré.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  Al 108 jaar solide en wendbaar.

  Door te weten wat er speelt in de branche en maatschappij, dat te volgen op de voet en daarop aan te passen, is deze opdrachtgever al jaren een stabiel merk.

  Door begrip voor bewoners, gezond verstand, betrokkenheid en loyaliteit weet deze organisatie haar projecten te kenmerken.

  Het team waarin je komt te werken staat bekend als hoog gemotiveerd en gedreven.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je mag werken bij een ontwikkelde bouwer die tot de top van Nederland hoort;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • En naar eigen zeggen : ''Je werkt samen met de leukste collega's''.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier