Trainee E
continu
Rosmalen, NL
3 dagen geleden

Trainee E

Als trainee bij Heijmans Infra krijg je de kans om gedurende anderhalf jaar een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende onderdelen van de organisatie.

Jouw achtergrond en ambitie zullen zij als uitgangspunt nemen om te bepalen op welke afdeling jij een doorslaggevende rol gaat vervullen in de uitdagende projecten van Heijmans.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je eerst een periode op een projectlocatie of regiokantoor aan de realisatie van een project werkt en je in een volgende periode ervaring opdoet tijdens de verwerving of ontwerpfase van een project op het hoofdkantoor in Rosmalen.

Door regelmatig te sparren met jouw coach en intervisie gaan zij voor het maximale resultaat in de projecten maar ook ten aanzien van jouw persoonlijke ontwikkeling.

In dit traineeship leer je de organisatie goed kennen, ontwikkel je een netwerk en raak je betrokken bij interessante projecten.

Wat ga je doen?

Naast je uitdagende werkopdracht volg je samen met een groep collega-trainees een leerzaam opleidingsprogramma. Je krijgt trainingen op het gebied van o.

a. projectmanagement, adviesvaardigheden en communicatie. Ook ga je samen op projectbezoek en wisselt ervaringen uit. Behalve kennis en kunde is er binnen het programma aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Je hebt een mentor die je begeleidt en bij wie je terecht kunt voor vragen en advies.

Door het traineeship leer jij de organisatie goed kennen (én andersom). Zo blijf je ook na je studie actief bezig met ontwikkeling en kom je erachter in welke rol je het beste uit jezelf haalt.

Zo zorgen we samen voor een optimale start van jouw carrière binnen Heijmans!

Wie ben jij?

 • Beschikt over een afgeronde opleiding Elektrotechniek of Energietechniek;
 • Bent net afgestudeerd of beschikt over maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Neemt zelf het initiatief, bent doortastend en resultaatgericht;
 • Bent flexibel en reisbereid om naar projecten te gaan en bij voorkeur woonachtig in het midden van het land of in de randstad.
 • Wat kun jij verwachten?

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn vanzelfsprekend goed geregeld. Heijmans ondersteunt en stimuleert de medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie.

  Een goed arbeidsvoorwaardenpakket vinden zij ook passen bij de hoge waardering voor vakmanschap.

  Afgestudeerd, ambitieus en zin in een uitdagende baan op het gebied van Elektrotechniek? Binnen Heijmans is een speciaal programma voor trainees ontwikkeld waarmee je jouw carrière met een vliegende start kan beginnen!

  Als Trainee werk je bij Heijmans Infra. De kernactiviteiten van Heijmans Infra zijn gericht op de aanleg, onderhoud en reconstructie van (snel)wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en het inrichten van de openbare ruimte in woon-

  en winkelgebied. Daarnaast houdt Heijmans Infra zich bezig met het ontwerp en installatie van verlichting, bewegwijzering, matrixborden, geleiderails, complete verkeersregelinstallaties, camera-

  tol- en beveiligingssystemen en andere maatregelen die de veiligheid en verkeersdoorstroming op de weg verbeteren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier