Stagiair(e) Allround
Eden Hotels
AMSTERDAM, NL
4 dagen geleden

context" : "https : / / schema.org / ", " type" : "JobPosting", "title" : "The Lancaster Hotel Amsterdam", "description" : "Zou jij jezelf omschrijven als een enthousiaste duizendpoot die altijd nét even die extra stap zet?

Doe jij niets liever dan mensen blij maken en weet jij ook nog eens precies hoe je ervoor zorgt dat gasten zich thuis voelen?

 • Dan zoeken wij jou als host bij The Lancaster Hotel Amsterdam! Wat ga je doen?Je bent hét aanspreekpunt voor onze gasten;
 • bij zowel het ontbijt als het in- en uitchecken. Je voorziet gasten van alle info die ze nodig hebben om het verblijf in ons hotel onvergetelijk te maken.

  Tijdens je receptieshift help je gasten bij het inchecken, vertel je welke highlights ze echt niet mogen overslaan en vraag of je een tafeltje voor ze mag reserveren.

  Tussendoor krijg je een telefoontje van een gast die graag een kamer wil reserveren voor volgende week. Geen probleem, jij regelt het! De volgende gasten checken uit bij de fast check in / check out terminals en jij vangt ze meteen daarna op.

  Je bent razend nieuwsgierig naar hoe ze het verblijf hebben ervaren. Je neemt de koffers van de gasten aan, zodat ze nog even lekker de stad in kunnen.

  Ze geven aan snel weer een keer terug te komen. Daar doe je het voor! De volgende dag help je mee bij het ontbijt. Je zorgt ervoor dat al onze gasten optimaal genieten van onze heerlijke High Breakfast en serveert met veel plezier de mooie etagère die je met zorg en aandacht voor ze hebt klaargemaakt.

  Ondertussen bereid je een lekkere koffie voor andere gasten, maak je de tafels schoon en zorg je ervoor dat de ontbijtruimte er weer piekfijn bijstaat.

  Tussendoor check je ook af en toe even bij je front office collega’s of ze alles nog onder controle hebben. Je begrijpt dat teamwork de basis is en bent zo’n topper die van alle markten thuis is.

  Wie zijn wij?Eden Hotels is een Nederlandse hotelfamilie die al sinds 1947 met veel plezier zorgt voor lokale beleving en blijvende herinneringen voor onze gasten.

  Wij zitten met onze 14 hotels in alle leuke steden en verrassende plekken in Nederland. We weten alles van onze steden en zorgen ervoor dat de gast eigenlijk gewoon even één van ons is.

  We doen het allemaal net even iets anders, iets eh prikkelender! Eigenwijs, persoonlijk, fris, uniek. Dat is Eden. The Lancaster hotel Amsterdam is een 3-sterren plus hotel met 122 kamers, gevestigd in een charmant monumentaal pand in de hippe Plantagebuurt, pal tegenover Artis.

  Een relaxte, groene buurt op loopafstand van de grachten en het historisch centrum van Amsterdam. Ons hotel richt zich niet alleen op toeristen, maar ook op zakelijke gasten.

  hiringOrganization" : " type" : "Organization", "name" : "The Lancaster Hotel Amsterdam", "sameAs" : "https : / / werkenbij.

  edenhotels.nl / nl / vacatures / host-the-lancaster-amsterdam / ", "logo" : "https : / / www.edenhotels.nl / media / images / eden-logo.

  original.jpg" , "industry" : "Hotel", "employmentType" : "FULL TIME", "datePosted" : "2022-04-13", "validThrough" : "", "jobLocation" : " type" : "Place", "address" : " type" : "PostalAddress", "streetAddress" : "Plantage Middenlaan 48", "addressLocality" : "Amsterdam", "postalCode" : "1018 DH", "addressCountry" : "NL"

  Hou jij van afwisseling en onvergetelijke ervaring op doen voor jezelf envoor je opleiding? Ben jij een gastvrouw / heer in hart en nieren omdat je hetgraag mensen naar hun zin maakt en wil je alle afdelingen van een hotelmeemaken?

  Lees snel verder, want dan hebben wij een superleuke stageplek voor!

  Wat ga je doen?

  Je benthét aanspreekpunt voor onze gasten en voorziet hen van alle informatie die zenodig hebben. Je helpt gasten bij het inchecken, legt uit waar ze vanmiddag deleukste musea kunnen vinden en wat er verder op het moment in de stad te doenis.

  De volgende dag ben je al vroeg uit de veren, wantje draait mee met het ontbijt. Je zorgt ervoor dat het ontbijtbuffet klaarstaat, bijgehouden wordt en dekt tafels in en ruimt ze af.

  Daarna sta je nog even bij de receptieen bedanken gasten je bij check out voor je vriendelijke service. Als Stagiaire allround is geen dag hetzelfde in ons hotel.

  En dat is watjouw stageperiode zo leuk maakt! Je geniet van het enthousiasme van de gastenen doet er alles aan om hen van uitstekende service te voorzien.

  Want ben jijblij, dan zijn je gasten dat ook!

  Wie zijn wij?

  Welkom bij The Lancaster Amsterdam, een indrukwekkend monumentaal pand dat bol staat van de bijzonderedetails. Het stijlvolle 4-sterren The Lancaster Hotel Amsterdam met 122kamers pronkt in de hippe Plantagebuurt.

  Eengroen stukje centrum Amsterdam, waar de leuke spots als paddenstoelen uit degrond schieten. Pop-Up restaurant Neni Plantage is onderdeel van het hotel.

  Oh, en hadden we al gezegd dat dierentuin Artis aan de overkant zit? Eendesignhotel voor zowel business als een citytrip.

  Eden Hotels is een Nederlandse hotelfamilie die al sinds 1947met veel plezier zorgt voor lokale beleving en blijvende herinneringen vooronze gasten.

  Wij zitten in alle leuke steden en verrassende plekken inNederland. En daar weten we alles van zodat de gast eigenlijk even gewoon éénvan ons is.

  We gaan het net even anders doen : iets eh prikkelender! Eigenwijs,persoonlijk, fris, uniek. Dat is Eden.

  Wie ben jij?

 • Je bent vlot in de omgang en je hebt een vriendelijke, gastvrije instelling;
 • Je bent stressbestendig en werkt zorgvuldig;
 • Je bent flexibel;
 • Je werkt graag in teamverband maar kunt ook zelfstandig uit de voeten.
 • Wat we vragen

 • Je volgt een relevante MBO opleiding niveau 3 of 4;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Spreek je ook nog (een beetje) Frans, Duits of Spaans? Dan zijn wij daar heel blij mee!;
 • Je woont in de regio Amsterdam;
 • Wisselende diensten zijn mogelijk voor je.
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • Een dynamische en collegiale werkomgeving;
 • Afwisselende en leerzame stage;
 • Korting op overnachtingen en F&B binnen onze hotelgroep;
 • Stagevergoeding;
 • Doorgroeimogelijkheden na je stage.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier