Technisch IT Project Manager - Global Technology Operations
CGI Group, Inc.
Enschede, Provincie Overijssel, Netherlands
4 uur geleden

Position Description :

Heb jij als Technisch IT Project Manager ervaring met infrastructuurbeheer projecten? Wil jij een belangrijke rol spelen in het volgens afspraak leveren van onze projecten binnen de infrastructuur outsourcing?

Wat ga je doen?

Als Technisch IT Project Manager ben je door jouw inhoudelijke kennis in staat om als een volwaardige gesprekspartner voor de engineers en onze klanten te fungeren.

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en rapporteren over het verloop van de projecten, in termen van voortgang, deliverables, financials en risico's.

 • Met jouw drive weet jij de projecten succesvol, binnen planning en budget en de afgesproken projectresulaten op te leveren.
 • Dit doe je ook onder andere door :

 • Het maken van WBS en planning projecten i.s.m. onze klant en het CGI team;
 • Jouw bijdrage bij het opstellen van offertes van nieuwe projecten;
 • Het opstellen van RfC's / runbooks voor projectwijzigingen i.s.m. de klant, de CGI GTO contract architect en het CGI team;
 • Overige projectmanagement taken als in de PMBOK processen Integration Management, Scope Management, Time Management, Cost Management, Quality Management, Resource Management, Communications Management;
 • Het volgen van het CGI kwaliteitssysteem en projecten uitvoeren volgens de GTO-projectstandaarden met o.a. de QA mate checklist.
 • Wat breng je mee?

  Je bent een ervaren IT Project Manager en je hebt ervaring met technische infrastructuurprojecten. Je opereert vanuit de inhoud en je snapt waar het over gaat.

  Je bent communicatief vaardig en je kunt acteren in een politieke omgeving. Je bent diplomatiek en stevig genoeg om het klant en CGI belang te kunnen verenigen.

  Je kunt omgaan met technische specialisten en bent in staat om hun vertrouwen te winnen. Je werkt zelfstandig en bent creatief in het vinden van oplossingen voor de uitdagingen die zich zullen voordoen.

  Je bent bedreven in de uitvoering van risico management zodat je productieverstoringen voorkomt. Je werkt nauwkeurig en planmatig en levert op die manier goede resultaten.

  Je bent bedreven in de opzet van WBS-en en offertes. Je bent flexibel in je inzet. Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimal 5 jaar aantoonbare ervaring als Technisch IT Project Manager in infrastructuurbeheer;
 • Bij voorkeur een projectmanagement certificaat (IPMA, ITIL).
 • Waar kom je terecht?

  CGI Global Technology Operations (GTO) heeft infrastructuur in beheer van diverse klanten en datacenters. Naast beheer worden er projecten uitgevoerd ter verbetering en modernisering van de infrastructuur, en infra projecten voortvloeiend uit applicatieve wijzigingen.

  We beheren uitbestedingscontracten van onze marktgerichte units.

  Wij willen het beste uit jou halen

  Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega's en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier