Commercieel manager Drachten
Heijmans
Drachten, NL
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Als commercieel manager zit je om de tafel met gebouweigenaren en directeuren van facilitaire bedrijven zoals grote corporates of ziekenhuizen.

Je kent de markt goed en hebt je netwerk, je denkt vanuit de business van de klant en spreekt zijn taal. Zo kun je hem overtuigen van het feit dat onderhoud niet alleen een kostenpost hoeft te zijn, maar ook een meerwaarde kan worden, zowel voor het gebouw als voor medewerkers.

Jij bent verantwoordelijk voor de verwerving van projecten en onderhoudscontracten. Leiden je werkzaamheden tot een offerte, dan maak je onderdeel uit van het tenderteam.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een smartphone (voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste), een laptop en een auto van de zaak.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Goede balans tussen werk en privé : we houden het aantal overuren in de gaten en het is in overleg altijd mogelijk om thuis of op een andere locatie te werken.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal en een goede pensioenregeling.
 • Dit neem jij mee

 • Een hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting (technische) bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Een technische opleiding is niet vereist, kennis en affiniteit met techniek wel.
 • Ambitie en ondernemerschap, dat zijn eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn.
 • Aantoonbaar commerciële rollen vervullend in de branche installatietechniek, vastgoed en / of het facilitair domein
 • Jij hebt een duidelijke visie op service en onderhoud, gecombineerd met een sterk marktinzicht.
 • Een actief netwerk dat je uitbreidt in deze zelfstandige functie
 • Jouw team

  Heijmans Utiliteit, regio Noord : dat is jouw speelveld. Met als thuisbasis het vestigingskantoor in Drachten. Als je bij ons binnenstapt, merk je het meteen.

  Iedereen van monteur tot regiomanager gaat hier gemoedelijk en collegiaal met elkaar om. Plezier vinden we belangrijk, in het werk en met elkaar.

  De lijnen zijn kort en er is volop ruimte om je ambities waar te maken en je ondernemerschap uit te bouwen. Als commercieel manager werk je veel samen met de regiomanager en de servicemanager, het bedrijfsbureau en het team van klantmanagers.

  Samen zijn jullie verantwoordelijk voor kleine en grote servicecontracten voor utiliteitsklanten in Friesland, Groningen en Drenthe.

  Werken bij Heijmans

  We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in.

  Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen.

  Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector.

  Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk.

  Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Wim Sturnk (Regiomanager) via 06 29359725.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier