Medewerker Dagelijkse Bankzaken regio Gelderland-Zuid
Rabobank
Drachten , NL
4 dagen geleden

Stel je eens voor

Stel je eens voor... een glimlach op het gezicht van onze klanten nadat jij ze super goed geholpen hebt, bij een Rabobankvestiging bij jou om de hoek! Jij kan dit verschil maken door als Medewerker Dagelijkse Bankzaken de juiste vragen te stellen en hét passende antwoord te geven.

Dit doe je zowel in de bankhal als via telefonie. Zo weten onze particuliere klanten tot in detail hoe zij hun bankzaken moeten regelen. Zij blij, jij blij!

We zoeken Medewerkers Dagelijkse Bankzaken door het hele land. Deze vacature richt zich specifiek op de regio Gelderland-Zuid.

Als Medewerker Dagelijkse Bankzaken ben je flexibel om in gezet te worden op verschillende vestigingen.

Impact creëren

Je maakt klanten blij! Als hét visitekaartje van de Rabobank beantwoord je vragen van onze klanten over betalen, sparen en verzekeren in de bankhal en de telefonie.

Je coacht en begeleidt klanten bij het optimaal gebruik maken van de online mogelijkheden van de bank.

Je bent flexibel inzetbaar in de bankhal en op Mobiele Bankenservice, en daarnaast op de landelijke werkvoorraad en telefonie.

Je helpt de klant met complexere situaties / behoeften en informeert de klant over aanvullende mogelijkheden / producten.

Je werkt samen in een pool van experts, waarbij je gericht bent op ontwikkelgericht veranderen : samen leren, presteren en verbeteren.

Als team ben je verantwoordelijk voor een goede verdeling van de werktijden, zodat er altijd medewerkers beschikbaar zijn op de momenten dat onze klant dat vraagt.

Met elkaar

Samenwerken is de manier waarop we werken. Actief en betrokken in het werkgebied, samen met onze leden en klanten. Dat is kring Gelderland-Zuid.

Onze kring bestaat uit de leefgebieden Arnhem en omstreken, Maas en Waal Oost Betuwe, Rijk van Nijmegen, Vallei en Rijn en West Betuwe.

Als coöperatieve Rabobank zet Kring Gelderland-Zuid zich in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen.

Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Ons team van Medewerkers Dagelijkse Bankzaken bundelt de krachten om klanten zelfverzekerd financiële keuzes te laten maken.

Dit doen wij door een sparringpartner te zijn met oprechte interesse in de klant. Dankzij onze medewerkers staat de klant er nooit alleen voor, want jij ondersteunt bij de belangrijke momenten in het leven van de klant en helpt de klant via de juiste kanalen.

Met jouw talenten

Als we je vrienden vragen om jou in een paar steekwoorden te omschrijven, is het antwoord : klantgericht, resultaatgericht en iemand die vlot communiceert.

Als enthousiaste medewerker met een passie voor mensen, die graag samenwerkt met de rest van het team, vind je het leuk om actief deel uit te maken van de marktteams en acties op te zetten.

Zo maak jij het verschil voor de maatschappij. Voor deze vacature voeg je daar nog eens aan toe :

 • Een relevant mbo 4- diploma of je bent hbo of wo afgestudeerd en staat aan het begin van je carrière;
 • Een dienstverlenende, positieve en vooral flexibele mindset;
 • Je kunt reflecteren en daarom vraag je actief om feedback en geeft deze ook aan anderen;
 • Je spreekt de Nederlandse taal uitstekend.

  Je kunt goed omgaan met de diversiteit van klantgesprekken en kan snel schakelen tussen diverse systemen.

  De drive om binnen zes maanden na indiensttreding het diploma WFT Basis te behalen en binnen 9 maanden het diploma WFT Schade Particulieren.

  Hierna bestaat de mogelijkheid ook andere WFT diploma’s te behalen.

  Je wordt daar ons opgeleid in de functie door een combinatie van opleiden en direct uitvoeren in de praktijk (zoals hierboven beschreven).

  De eerste 4 weken en alle opleidingsweken ben je fulltime beschikbaar, de overige praktijkweken werk je volgens je afgesproken contracturen.

  Bij de Rabobank

  Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld?

  Dit doen we op 101 manieren, zoals :

 • We stimuleren met de Rabobank Foundation organisaties die sociaal ondernemen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen zo de kansen die ze verdienen om volwaardig mee te draaien in onze maatschappij;
 • We delen graag onze kennis over duurzame, financiële oplossingen. Zo geven we bijvoorbeeld een korting aan zakelijke klanten die een duurzaam keurmerk voeren;
 • We vieren uiteenlopende feestdagen en geven je alle ruimte geven om jezelf te zijn.

  Wil jij dit ook?

  De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

  Daarbovenop kun je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op :

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.059,45 en € 2.941,24 afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (8 % van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • een netto thuiswerkvergoeding en een vergoeding van je woon-werkverkeer voor de dagen dat je op kantoor werkt.

  een pensioenregeling waar je zelf maar 3,5% aan bijdraagt.

  Laten we kennismaken

  Ben jij hem / haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Medewerker Dagelijkse Bankzaken en zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij?

  We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature bij Rabobank kring Gelderland-Zuid

  Handig om te weten :

  Reageren kan tot en met 4 augustus 2021 via de Solliciteer button met brief en cv.

 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kun je die stellen aan Sjoerd de Waal, directeur DBZ, via ;
 • Lonneke Boelens, recruiter, beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via of 06 11 14 07 33.

  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze .

  Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier