District manager Letsel & Verhaal
DAS
Amsterdam NL
2 uur geleden

Als District manager Letsel & Verhaal ben je een belangrijke spil in de organisatie tussen directie, (letsel) rechtshulpverlening en de innovatieteams.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van het beleid van DAS op het gebied van de Rechtshulpverlening binnen de sector Letsel & Verhaal.

Je speelt een belangrijke rol in het daadkrachtig doorvoeren van veranderingen en draagt actief bij aan de visie op een wendbare organisatie.

Je bent dan ook op de hoogte van de nieuwste innovaties en technologische ontwikkelingen binnen rechtshulpverlening en de Letsel en Verkeers branche en zorgt ervoor dat dit wordt door vertaald naar de organisatie.

Samen werken aan onze toekomst? We komen graag met je in contact.

Dit ga je doen als district manager Letsel & Verhaal

Als District manager Letsel & Verhaal ben je verantwoordelijk voor het, in overleg met het directielid Rechtshulp, opstellen en realiseren van het beleid van DAS op het gebied van de Rechtshulpverlening.

Je geeft leiding aan meerdere locaties te weten : A’dam, Zaandam, Den Bosch, Utrecht en Arnhem. Je geeft direct leiding aan ca.

10 teamleiders en stuurt indirect ruim 120 Juristen en ondersteuners aan. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat jouw medewerkers gemotiveerd zijn en meebewegen in de veranderingen die jij doorvoert.

Kortom jouw team bevat mensen die iedere dag met passie, plezier en bovengemiddelde inzet (samen)werken voor één gezamenlijk doel : tevreden klanten die kunnen vertrouwen op hun juridisch expert.

Tevens ben je verantwoordelijk voor :

 • Het leiden en ontwikkelen van de afdelingen binnen Letsel & Verhaal, zodat het beleid van de sector Letsel & Verhaal en de kwaliteit van de rechtshulpverlening gerealiseerd wordt
 • Het creëren van een wendbare organisatie door het ontwikkelen en doorvoeren van structurele, procedurele en culturele interventies die bijdragen aan een oplossingsgerichte en flexibele werkomgeving / cultuur binnen de sector Rechtshulp
 • Het zorgdragen voor een adequate distributie en afwikkeling van de Letsel en Verhaals-meldingen, teneinde de kwaliteit van de rechtshulpverlening te borgen
 • Het adviseren van de directie Rechtshulp over het strategisch en tactisch sectorbeleid
 • Het creëren van een werkomgeving waarin de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers wordt gestimuleerd en er een oplossingsgerichte cultuur ontstaat, waarin doelstellingen gerealiseerd worden
 • Het initiëren, coördineren en / of participeren in strategische projecten
 • Het vormgeven aan bekendheid, door het onderhouden van contacten met relaties, weder assuradeuren en andere externe partijen (uitwisseling, publicaties etc.)
 • Het zorgen voor synergie tussen de verschillende districten en afdelingen binnen DAS
 • Waar kom je terecht?

  Je maakt onderdeel uit van het MT Algemene Rechtshulp en stuurt zelf ca. 10 teamleiders aan. Je rapporteert aan de directie rechtshulp.

  Must Have

  Afgeronde WO studie Rechtsgeleerdheid

  Management opleiding

  Aantoonbare kennis op het gebied van Bedrijfskunde / Organisatiewetenschappen

  Affiniteit met technologie en innovatie, liefst binnen de Juridische en / of Letselschadebranche

  10 jaar ervaring in de Rechtshulpverlening

  2 a 3 jaar ervaring in het aansturen van teamleiders

  Daadkrachtig, mensgericht en op innovatie gericht

  Nice to Have

  Ervaring in het doorvoeren van ingrijpende innovaties / veranderingen binnen een complexe organisatie

  Ervaring in het aansturen van autonome professionals / specialisten

  Kennis van en ervaring in het rechtsgebied Letsel & Verhaal

  Ons aanbod

 • Een marktconform salaris
 • Een 38-urige werkweek, 8% vakantiegeld en een 13e maand
 • Een leaseauto
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid tot het opbouwen van spaaruren
 • Collectieve verzekering voor zorg- en inkomen en een pensioenregeling
 • Jezelf blijven ontwikkelen met een ruim aanbod aan online trainingen via Goodhabitz
 • Werken aan jouw vitaliteit met DAS vitaal, door onze fitnessruimte, stoelmassages en fysiotherapie
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier