Lead BPIM Business Process Coordinator
Eriks
Alkmaar
11 dagen geleden

Voor de afdeling Business Proces & Information Management zijn wij op zoek naar een

Lead BPIM operations NL / Business Process Coordinator

Functie-inhoud

Als teamleider stuur je op een stimulerende en inspirerende manier een team van medewerkers BPIM Operations in NL aan. Door jouw coachende manier van aansturen weet je het beste in je mensen naar boven te halen zowel op functioneel als persoonlijk vlak.

Op gezette tijden voer je performance management gesprekken. Naast de rol van teamleider opereer je ook als Business Process Coördinator voor de functionele gebieden purchase en e-

business. Je bent de aangewezen persoon om knelpunten en / of potentiele verbetermogelijkheden te signaleren. Daarnaast vervul je een helpdeskfunctie op het gebied van gebruikte ERP-

systemen. Je ondersteunt de gebruiker bij de operationele vragen over de processen en systemen. Je bent in staat de proceswensen te beoordelen en maakt een probleemanalyse.

Bij wijzigende processen ben je medeverantwoordelijk voor het procesontwerp, het testen en het documenteren. Daarnaast train je (nieuwe) eindgebruikers.

Je bent dan ook een belangrijke schakel tussen diverse afdelingen en disciplines. Zo kom je doeltreffend in actie bij operationele SAP-

problemen. In deze functie werk je nauw samen met collega’s binnen ERIKS Cluster Nederland. Je rapporteert aan de Manager BPIM Operations.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond. Je hebt kennis van sales en logistieke processen. Je kunt goed en snel analyseren en je bent een procesmatige denker.

Je hebt kennis van SAP. Samenwerken ligt je goed en je bent klantvriendelijk. Je hebt een probleemoplossend vermogen, bent resultaat gericht en hebt inzicht in de bedrijfsprocessen.

Je bent daarnaast sterk in het plannen, controleren, coördineren en communiceren. Het is belangrijk dat je over natuurlijk leiderschap beschikt en dat je focus houdt op een optimaal functionerend team.

De standplaats is Alkmaar, maar bent flexibel om ook regelmatig werkzaamheden te verrichten in andere vestigingen van ERIKS Nederland en België.

Je beschikt over goede contactuele vaardigheden in het Nederland en Engels.

Wil je meer informatie

Wil je meer informatie over de functie dan kun je telefonisch contact opnemen met René Overwater op 06 55382565 of met Ellen Haveman (HR) 072-5141371.

Herken je je in bovenstaand profiel?

Spreekt deze uitdagende functie je aan, klik dan op Solliciteren . Je ontvangt een bevestiging op het door jou aangegeven e-

mailadres wanneer je sollicitatie correct is ontvangen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier