Bergambacht – Verzorgende IG nachtdiensten – De Westerweeren
WelThuis
Bergambacht
5 dagen geleden

WelThuis zoekt op korte termijn een nieuwe nacht collega’ voor haar sfeervolle kleinschalige Woonzorglocatie de Westerweeren in Bergambacht! Verzorgende IG nachtdiensten Enthousiaste woonzorgbegeleider niveau 3!16-36 uur per week

De locatie :

De Westerweeren is een kleinschalig woonzorgcentrum, aan alle kanten omringd door tuin in het centrum van Bergambacht. Geheel gesitueerd op de begane grond.

Het is een woonzorglocatie waar wonen, revalideren en tijdelijk verblijven in een zorgstudio allemaal mogelijk is. Er is plaats voor 29 bewoners met een PG of Somatische indicatie.

Daarnaast bieden wij ook terminale palliatieve zorg bij De Westerweeren, wij hebben hier twee kamers voor beschikbaar.

De bewoners hebben allen een eigen appartement met badkamer en pantry. Samen maken ze gebruik van een gezellige en huiselijke woonkamer, waar welzijn en kwaliteit van leven voorop staat.

Ook gezamenlijke activiteiten zoals handwerken, bewegen, bingo en de geheugenclub vinden hier plaats. Naast alle tuin aan de buitenzijde is er ook een prachtige, afgeschermde binnentuin waar veel activiteiten plaatsvinden.

De gastvrije medewerk(st)ers werken hier prettig samen om ervoor te zorgen dat de bewoners zich WelThuis’ voelen.

Wat ga je doen?

Je geeft begeleiding aan de bewoners en draagt zorg voor het welzijn en de gastvrijheid in de woning. Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

Samen met de bewoner en zijn naasten bepaal je hoe jij hem / haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van Welthuis : Persoonsgerichte, gastvrije zorg! Zo ga je uit van waar de bewoner behoefte aan heeft en weet dit in teamverband op een professionele maar ook soms op een anders dan gebruikelijke wijze mede te organiseren.

Je handelt op basis van het zorgleefplan met betrekking tot de medicatieverstrekking, toezicht, gebruik van tilliften, voeding en probleemgedrag.

Uiteraard onderhoud je professioneel contact met familie / vertegenwoordigers en mantelzorgers.

Jouw collega’s

Het kernteam zorg bestaat uit enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners.

Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning en op de woongroep gewerkt, bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden.

Alle teams zijn zelf organiserend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Je bent als team maar ook individueel dan ook verantwoordelijk voor alle processen in en om de zorg.

Binnen WelThuis is er ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij?

Je bent proactief en daadkrachtig! Jij begeleidt bewoners met behoud van hun eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over, daar waar nodig.

Je hebt een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.

Jij bent enthousiast en flexibel; dit toon je in jouw inzet en in het meebewegen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Je zet jouw kwaliteiten graag in om met en van elkaar te leren in het team, ook sta je open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten.

Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je bekend met Outlook, Word en Excel en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verzorgende niveau 3IG en is een BHV certificaat wenselijk.

Verder verwachten wij natuurlijk van jou dat je beschikbaar bent voor nacht- en weekenddiensten maar ook dat je tenminste 1 keer per maand een dag of avonddienst werkt om zo contact te houden met het team.

Ook is het een voorwaarde dat je aanwezig bent en actief bijdraagt aan het teamoverleg.

Bij WelThuis maken wij, waar mogelijk, gebruik van digitale middelen, onder andere om verslag te kunnen doen in de digitale zorgdossiers.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze medewerkers (enige) vaardigheid hebben in het omgaan met deze middelen. Maar geen schrik, wanneer je deze vaardigheden nog niet helemaal onder de knie hebt, geen probleem! Wij hebben op alle locaties digicoaches beschikbaar, die jou graag wegwijs maken en helpen waar nodig.

Wat wij jou bieden :

 • Je kunt, onder voorwaarden, direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd krijgen!
 • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd.
 • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang.
 • Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang.
 • Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
 • Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 (maximaal € 3.159,64 bruto per maand op basis van 36 uur). De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Je krijgt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier