Souschef bij Center Parcs de Kempervennen
Albron
Westerhoven
4 dagen geleden

een Souschef

  • Leidinggeven aan het keuken team
  • Coördineren en plannen van de keuken werkzaamheden
  • Implementeren en invoeren van nieuwe keukenconcepten
  • Toezien op kwaliteit en presentatie van gerechten
  • Analyseren van de cost of sales’ en verbeterplannen opstellen
  • Ronald : Ik werk met gepassioneerde mensen in de keuken. Ik vind het leuk om medewerkers nieuwe dingen te leren, maar ik vind het nóg leuker als zij mij nieuwe dingen leren.

    We dagen elkaar uit op een leuke manier.

    Jouw ingrediënten als Souschef

  • Mbo-diploma (koksdiploma of keukenmanagement)
  • Circa 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol waarbij je ook ervaring hebt opgedaan met leidinggeven.
  • Leermeesterdiploma is een pre
  • Flexibel in het werken met een wisselend rooster en weekenddiensten
  • HACCP diploma
  • Passie voor eten, drinken en gastvrijheid
  • Ronald : Ik vind het fantastisch als ik aan het eind van de dag tegen mijn team kan zeggen : Jongens, we hebben het weer perfect gedaan!

    Onze menukaart voor jou

  • Bruto loon tussen de € 2.250 tot € 2.950 bruto per maand
  • Tegemoetkoming in reiskosten
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek (38 uur)
  • Flexibel dienstverband van 35 uur per week
  • Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken in een enthousiast en gezellig team
  • Leuke personeelsvoordelen
  • deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier