Applicatiebeheerder (middelbaar)
Lely
Maassluis, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Voor een bedrijf als Lely zijn goedwerkendeCAD-systemen een must. Door ons innovatieve karakter moeten enwillen we bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen en streven naarhet optimale gebruik van deze tooling.

We zijn op zoek naar eenambitieuze Consultant die verstand heeft van processen enfunctionele aspecten van CAD-systemen. Belangrijkste taken Dezefunctie bevindt zich in het IT-team van Lely, dit team heeft deopdracht om samen met enkele business stakeholders een state of arttechnologie platform vorm te geven.

Dit platform faciliteert in detoekomst onze digitale innovaties, vormt de basis van onze in- enexterne dienstverlening, van collega tot eindklant.

In deze functieben je medeverantwoordelijk voor de stabiele werking endoorontwikkeling van onze CAD en PLM systemen (Product LifecycleManagement).

Je bent intensief betrokken bij de Product Developmentafdelingen en eindgebruikers om te helpen met het optimaal benuttenvan de systemen in een snel veranderendew..

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier