Opticien in Opleiding (BBL) in Utrecht (Kanaleneiland)
Grandvision
Utrecht (Kanaleneiland), NL
1 uur geleden

Wat kan je van deze baan verwachten?Onder begeleiding van een opticien voer je oogmetingen uit en stel je correcties vast.

Op basis van jouw bevindingen adviseer je de klant en help je bij het kiezen van de juiste brillenglazen en montuur. Iedere klant heeft een eigen verhaal en specifieke wensen.

Wensen waar jij moeiteloos op inspeelt door goed te luisteren en door te vragen. In deze rol rapporteer je direct aan de bedrijfsleider en werk je nauw samen met je collega’s.

Jij zet jouw deskundigheid, betrouwbaarheid en gevoel voor service in bij het : Uitvoeren van oogmetingen onder begeleiding van een gediplomeerd opticien.

Uiteraard volgens protocol en keurmerk.Vaststellen van correcties.Adviseren van klanten. Je helpt ze bij de juiste keuze op het gebied van brillenglazen en monturen.

Uitvoeren van laboratoriumwerkzaamheden volgens de kwaliteitsnormen van Pearle.Behalen van verkoopdoelstellingen.Iets voor jou?

Je hebt een vlotte persoonlijkheid met de ambitie jezelf te ontwikkelen in de optiekbranche. De afwisseling van het vak en het contact met klanten geven je energie.

Je bent bovendien stressbestendig en flexibel genoeg om te begrijpen dat klanten ook graag in het weekend geholpen willen worden.

Ook heb je voor deze vacature :

 • Je volgt momenteel de mbo-vakopleiding tot Opticien of bent van plan dit te gaan doen
 • Bij voorkeur enige ervaring in de optiekbranche of in de retail-, mode- of schoenenbranche.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • De motivatie om opleidingen te volgen en jezelf te blijven ontwikkelen.Wat heeft Pearle jou te bieden?Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal.
 • Daarom belonen wij jouw inzet en servicegerichtheid graag met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

  Word jij onze nieuwe collega?Zie jij jezelf al bij Pearle werken? Geweldig! We kijken er naar uit je te leren kennen. Solliciteer nu!Voel je thuis bij PearleOnze missie is : je leven lang goed zien.

  Pearle heeft door haar deskundigheid, service en brede assortiment voor iedereen een betaalbare zichtoplossing op maat.’ Deze deskundigheid stroomt door de aderen van al onze medewerkers.

  Medewerkers die stuk voor stuk experts zijn in hun vak. Pearle heeft gewonnen! In 2019 zijn we uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland (2019-2020) in de categorie optiek en met trots kunnen wij zeggen dat we nu ook de Beste Webshop in de optiek (2020-2021) zijn! Daar wil jij toch ook werken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier