Planontwikkelaar
Koninklijke BAM Groep
Eindhoven, Nederland
3 uur geleden

Wat ga je doen?

Jij bent als Planontwikkelaar de sparringpartner van de klant, vanaf het Programma van Eisen tot en met de start van de realisatie.

Jij coördineert de technische ontwikkeling en voorbereiding van projecten en hebt daarin een sturende en adviserende rol.

Je bent moeiteloos in staat om daarin samen te werken en op te trekken met alle betrokken partijen. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Planontwikkeling.

Werkzaamheden :

 • Coördineren van Programma van Eisen, schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, bestek, tekeningen en de start van de realisatie;
 • Het uitwerken van alternatieven en oplossingen die leiden tot (bouwkosten-)optimalisaties en / of Toegevoegde waarde voor de klant;
 • Onderhandelen en overleggen met alle betrokken partijen om de projectdoelstellingen te realiseren;
 • Een coördinerende en sturende rol bij de ontwikkeling van projecten tot realisatie en toezien op het behalen van de gestelde rendementsdoelstellingen;
 • Beoordelen en monitoren van (engineerings-)contracten en zorgen voor een goede coördinatie van de engineering gedurende het gehele proces;
 • Ondersteunen van het projectteam gedurende de realisatiefase;
 • Managen van risico’s met betrekking tot tijd, kwaliteit, kosten, veiligheid
 • Het begeleiden van tenders om te komen tot een kwalitatief hoogwaardige aanbieding.
 • Wie zoeken wij?

  Je beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding Bouwkunde c.q. Installatietechniek of gelijkwaardig en hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring.

  Je bent goed in plannen en organiseren en houdt gemakkelijk het overzicht. Je bent pro-actief, ambitieus en in staat om het maximale uit huisvestingsoplossingen te halen.

  Je bent klantgericht en weet daarin gemakkelijk de verbinding te leggen met de mensen zowel binnen als buiten de organisatie.

  Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ook winstdeling.

  Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Over ons

  BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw.

  Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces : van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip.

  Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier