Projectleider Harmonisatie Datadistributie
Maandag
Rotterdam, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

De Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB) verzorgt de bedrijfsvoering in de samenwerking tussen de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel.

Onderdeel van de opdracht van de BVEB is waar mogelijk processen en applicaties te harmoniseren. In dat kader zijn we op zoek naar een projectleider die de datadistributie van beide gemeenten kan harmoniseren.

Onder datadistributie wordt het uitwisselen van gegevens verstaan tussen applicaties binnen de organisaties en daarbuiten.

Hier zijn zowel applicaties als leveranciers bij betrokken die zorgen dat diverse gegevens zoals BRP, BAG, enz. bij de juiste afdelingen en processen gebruikt kunnen worden.

Denk bij applicaties aan servicebussen, gegevensmagazijn, distributiecomponenten en vele koppelingen tussen applicaties.

Op dit moment is dit distributielandschap nog niet geharmoniseerd. Er is dus sprake van een situatie waarbij het landschap van beide gemeenten naast elkaar bestaat.

De wens is om dit efficiënter te doen. Dus waar mogelijk van twee naar één applicatie voor bepaalde functionaliteiten. Maar vooral een overzichtelijke situatie waarbij we in control’ zijn en onze gegevensstromen proactief kunnen beheren.

We verwachten van de projectleider niet diepgaande inhoudelijke kennis, maar wel de expertise om dit project en mogelijk aanbesteding doelmatig te leiden.

Functie eisen

Om deze opdracht succesvol af te ronden vragen wij het volgende :

 • Je hebt ruime ervaring als projectleider bij gemeenten
 • Je hebt ervaring met harmonisatievraagstukken
 • Je hebt ervaring met het aanbesteden van software
 • Je hebt kennis van informatievoorziening binnen de gemeente
 • Je bent communicatief vaardig en stressbestendig
 • Je weet te overtuigen
 • Je weet verbindend op te treden tussen de drie organisaties binnen het kader van deze harmonisatie
 • Vanwege de complexiteit van de opdracht wordt flexibiliteit verwacht van de kandidaat m.b.t. inzetbaarheid . Gemiddelde uren per week bedraagt 16, dit kan variëren gedurende de opdracht.

  Start van de opdracht is in overleg.

  Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is een Bedrijfsvoeringseenheid die de bedrijfsvoering verzorg voor de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier