Jeugdconsulent
Maandag Arnhem
Arnhem, Gelderland
10 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Je bent onderweg naar een afspraak als je ineens een bericht binnenkrijgt. Het gezin waar jij verantwoordelijk voor bent heeft je nodig! Je schakelt snel, belt het gezin op en stelt zelfstandig direct de juiste mensen op de hoogte.

Door jouw kennis van de Jeugdwet weet jij precies welke opties er voor het gezin zijn! Voor verschillende gemeenten in Gelderland ben ik op zoek naar een jeugdconsulent.

Je gaat op bezoek bij gezinnen om de zorgbehoefte in kaart te brengen. Samen met het gezin stel je een maatwerkplan op gebaseerd op het principe 1 gezin, 1 plan, 1 regisseur.

De veiligheid van de kinderen staat hierbij altijd centraal. Allereerst onderzoek je of het eigen netwerk van het gezin kan worden ingeschakeld.

Zo niet? Dan beoordeel je of de inzet van andere professionals of specialisten noodzakelijk is. Je komt in aanraking met zowel enkelvoudige als complexe problematiek.

Als jeugdconsulent ben jij zelfstandig, ondernemend en ben jij hét aanspreekpunt voor het gezin. Je stelt een plan van aanpak op, hakt knopen door en kijkt naar de mogelijkheden van het gezin en het eigen netwerk.

Vanuit jouw functie als jeugdconsulent ben jij verantwoordelijk voor het hele proces. Van de aanvraag, tot de huisbezoeken en tot de uiteindelijke beschikking.

Verder heb jij...

 • Minimaal een jaar ervaring als jeugdbeschermer of jeugdconsulent (harde eis)
 • Ervaring met het regie voeren over een eigen caseload
 • Jouw ruime kennis van de Jeugdwet paraat
 • Word jij enthousiast van deze vacature en pas jij binnen het profiel? Solliciteer dan snel!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier