Plant Onderzoeker (MLO)
Balans
Noord-Brabant, NL
13 dagen geleden

Omschrijving vacature

Voor onze opdrachtgever gespecialiseerd in de Suikerbieten-teelt zijn we op zoek naar een Plant Onderzoeker die het team gaat versterken en ondersteunen.

Binnen de functie van Plant Onderzoeker ben je verantwoordelijk voor het meewerken in de klimaatruimtes, werken op de proefvelden waar het planten en zaaien van de gewassen plaatsvindt en daarnaast de werkzaamheden op het biologisch laboratorium.

Deze functie is een mix van gewas,- en laboratorium medewerker, daarbij is het mogelijk om sporadisch in het weekend te moeten werken.

Gevraagd

Om in aanmerking te komen voor de functie van Plant Onderzoeker beschik je over :

 • Een afgeronde opleiding in de richting van het laboratorium, bij voorkeur affiniteit met planten.
 • Een nauwkeurige, secure en kritische werkhouding.
 • Ervaring met planten en gewassen is een pré.
 • Geboden

  Dit betreft een startersfunctie in West-Brabant voor 40 uur in de week. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan nu!

  Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Pim Sauve op telefoonnummer 088 89 00 842 of per e-mail Hij staat je graag te woord!

  Werk maken van dromen?

  Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker.

  Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-

  hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier