Verzuimmanager
Combiwel
Amsterdam, NL
17 uur geleden

Introductie

Ben jij een gedreven teamplayer met een passie voor verzuimvraagstukken? Denk jij in mogelijkheden en activeer jij medewerkers richting duurzaam herstel?

Neem jij graag de regie in handen, ook als het om je eigen carrière en ontwikkeling gaat? Wij zoeken een zelfstandige, ondernemende en proactieve

Team

Bij ons aan de slag betekent

Als Verzuimmanager bij Combiwel ben je, samen met je collega verzuimmanager, dé regisseur van alle processen rondom ziekteverzuim met een focus op het verzuimproces dat is ingericht vanuit het Eigen-Regiemodel.

Je fungeert als casemanager voor medewerkers vanaf dag 6 van het verzuim. Je activeert medewerkers met de focus op duurzaam herstel.

Je zorgt voor een optimale samenwerking met alle interne en externe partijen, waaronder de Arbodienst, en neemt hen mee in het proces.

Hierin ben jij verantwoordelijk voor de verantwoorde inzet van de bedrijfsarts.

Als specialist op verzuim ben je tevens de vraagbaak binnen de organisatie op het gebied van sociale wet- en regelgeving.

Je zorgt er verder voor dat alle activiteiten en afspraken goed geregistreerd staan in ons verzuimmanagementsysteem. Dit systeem gebruik je ook om het verzuimproces te bewaken en acties in te zetten ten aanzien van de Wet verbetering Poortwachter.

Je draagt onze visie op verzuim actief uit en geeft voorlichting over verzuim en inzetbaarheid.

Je adviseert en signaleert actief op het gebied van verzuimpreventie en vertaalt dit in beleidsadviezen. Je zorgt tevens voor goede schadelastbeheersing.

Jouw inzet helpt aantoonbaar om ons ziekteverzuim laag te houden.

FunctieJouw kwaliteiten

Je wordt niet voor niets Verzuimmanager

Op het gebied van Verzuim en case-management heb je inmiddels al de nodige ervaring. Je bent toe aan een volgende stap, en je wilt deze zetten in een organisatie die er toe doet, nl.

een organisatie die een grote bijdrage levert aan de leefbaarheid van de stad waarvoor jij een warm hart hebt.

En daar mag je bij ons dan ook het nodige voor terug verwachten. Denk aan een baan van 24 uur per week, een salaris van € 4.

358,- per maand (max., bij een volledig dienstverband) en fantastische arbeidsvoorwaarden zoals een individueel Keuzebudget van ruim 18,5%, een individueel loopbaanbudget van 1,5% én een pensioenregeling via PFZW.

Je bent een expert als het gaat over de wet- en regelgeving op het gebied van verzuim en je weet op overtuigende wijze de praktijk, theorie en wetgeving bij elkaar brengen.

Wat breng jij mee?

Je hebt Hbo- of academisch werk- en denkniveau en je beschikt over een afgeronde CROV-opleiding of vergelijkbare opleiding.

Je hebt ruime ervaring in Arbo- en verzuimmanagement en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij

Kom kennismaken en sfeer proeven

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier