Restaurant Manager
McDonald’s
Almere, Flevoland, Netherlands
11 uur geleden

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant : McDonald’s! Als Restaurant Manager zorg jij er samen met jou team voor dat onze gasten elke dag weer verrast worden met een perfecte Big Mac, goudgele Franse Frietjes en een geweldige service.

Ook zorg je ervoor dat jouw restaurant de allerbeste resultaten haalt.

Je bent eindverantwoordelijk voor je restaurant. Samen met jouw team blink je uit in gastgerichtheid. Vanuit de operationele en financiële doelen van McDonald’s en jouw eigen visie stel je het jaarplan op.

Je deelt dit met jouw medewerkers en vertaalt dit naar concrete doelstellingen. Dankzij jouw begeleiding, analyses en vermogen om bij te sturen, zorg je ervoor dat deze ook echt worden gehaald.

Je hebt een oog voor het ontwikkelen van talent en zet de juiste medewerker op de juiste plek in. Je coacht jouw Managers en medewerkers naar hun volgende stap.

Je creëert een positieve en veilige werkomgeving waarin McDonald’s normen en waarden leidend zijn. Motiverend inspireren hoort daar ook bij.

Zo bouw je aan onderling vertrouwen en zorg je voor het beste resultaat. Veranderende omstandigheden en innovaties zie je als kansen.

Een vereiste is uiteraard een sluitende administratie en een perfect beheerd en onderhouden restaurant.

Wie ben jij?

Bij alles denk je vanuit het oogpunt van de gast. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van het restaurant en de medewerkers.

Je hebt een ondernemende mentaliteit en kickt op het behalen van doelstellingen. Je staat open voor anderen, bent een verbinder en werkt aan een goede band met de medewerkers.

Ook ben je zelfkritisch. Kan iets beter? Dan wil je daaraan werken. Verder ben je vasthoudend en maak je keuzes op basis van data en analyses.

Je werk- en denkniveau is HBO en je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie.

Over het restaurant

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier