Betonreparateur Almere
Meestersgilde
Almere, Netherlands
1 dag geleden

Functieomschrijving

Ben je als Betonreparateur op zoek naar nieuwe klussen? Werk je daarnaast graag in Almere? Lees dan onze vacature Betonreparateur Almere !

Als betonreparateur voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals beschermende coatings aanbrengen en beton handmatig repareren.

Daarnaast injecteer je betonnen objecten. Het werk voer je uit aan complexen van de woningbouwvereniging, parkeergarages en industriële objecten.

Samen met je collega's zorg je voor vakkundige reparaties. Eerst voer je de voorbereidende werkzaamheden uit. Daarna kan je aan de slag met de rest.

Je saneert, injecteert de scheuren in het beton en je repareert de schades.

Ook sta je nauw in contact met de uitvoerder, zodat je op de hoogte bent van de verwachtingen en de voorschriften die gelden op het project.

Verder heb je overleg over het materiaal wat nodig is, je denkt mee en bespreekt de manier waarop je de werkzaamheden uitvoert om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

Functie-eisen

Functie-eisen Betonreparateur Almere :

 • Een afgeronde opleiding Allround Betonreparateur;
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat;
 • Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer en hebt ervaring met een hoogwerker.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Werken voor Meestersgilde betekent vanzelfsprekend.

 • De correcte betaling van een goed loon;
 • Pensioenopbouw bij het bedrijfstakpensioenfonds Schilders;
 • Mogelijkheid tot deelname aan het eigen scholingsprogramma van Meestersgilde;
 • Werken aan interessante projecten bij toonaangevende bedrijven uit de regio;
 • De mogelijkheid voor vast werk in de toekomst.
 • Interesse na het lezen van de vacature Betonreparateur Almere? Bel, mail of Whatsapp met Jaco Hotting van Meestersgilde : 06-46634011

  Meestersgilde in het kort

  Al sinds 2004 bemiddelen we timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders. Met een deskundig en enthousiast team stellen we vakmensen ter beschikking aan toonaangevende bedrijven uit de bouw en het vastgoedonderhoud.

  Dit doen we op projectbasis met uitzicht op een vaste baan bij Meestersgilde of één van haar opdrachtgevers. Vakmensen van Meestersgilde zijn professionals die gewaardeerd worden om hun vakmanschap!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier