Technisch productiemedewerker
Werk Talent
Leiden
3 dagen geleden

Over de functie

Ben jij magazijnmedewerker of logistiek medewerker en ben je op zoek naar een functie in een productieomgeving, dan is dit een goede functie voor jou.

Heb jij technisch inzicht en wil je werken in ploegendienst dan kun jij het productieteam versterken en doorgroeien naar machine operator.

De werklocatie bevind zich in de omgeving Leiden.

Je start met een inwerkperiode van ongeveer 6 weken. In deze periode wordt het werk aangeleerd en ontvang je training on the job.

Na je inwerktijd ben je verantwoordelijk voor het productieproces van jouw lijn. Je begeleid het volledige proces van A tot Z en grijpt in waar nodig.

Je stelt de machine in, bevoorraad de machine, stuurt de productiemedewerkers aan (indien aanwezig) en zorgt dat de machine goed blijft draaien.

Je bent in staat om storingen aan de machine te verhelpen of te beoordelen wanneer je deze aan de Technische Dienst overdraagt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier