Assistent-accountant RA
ABAB
Veldhoven, NL
5 dagen geleden
 • Hbo-niveau
 • Volgt opleiding registeraccountant
 • Wat krijg je van ons?

 • Flexibele werktijden
 • 33 vakantiedagen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Voor ons Audit en Assurance team zijn wij op zoek naar kandidaten die momenteel bezig zijn met de opleiding tot registeraccountant.

  Wil jij per 1 februari 2020 instromen in onze startersgroep Audit, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

  Vanuit de kantoren Veldhoven, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Roosendaal werken wij voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers.

  Wij zijn op zoek naar starters met diverse vooropleidingen, vwo en / of een afgeronde hbo-opleiding en studeer je door voor de master (Finance)?

  Wij zijn op zoek naar jou! ABAB biedt jou volop mogelijkheden om de opleiding tot RA voort te zetten.

  Je start binnen Audit en Assurance als assistent-accountant. De combinatie van werken en leren maakt dat je theorie direct in de praktijk kan brengen.

  Je komt vanaf dag 1 bij onze klanten en geen dag is het zelfde. Je krijgt een mentor toegewezen die jou gaat begeleiden op zowel vaktechnisch als op persoonlijk niveau.

  Daarnaast sluit je aan bij een gezellig team waar hard werken én plezier maken samen gaan.

  Graag vertellen wij jou over de functie, de combinatie met leren en over ons fantastische Audit en Assurance team. Wij organiseren o.

  a. inhousedagen zodat je kennis kan komen met ABAB. Maar ben je nieuwsgierig geworden en wil je eerder kennismaken met ABAB, aarzel niet en laat het ons weten.

  De koffie staat klaar!

  En ..wat doet een assistent-accountant binnen Audit en Assurance?

  Als assistent-accountant ben je onderdeel van het controleteam die de jaarrekening controleert. Je voert (complexe) controlewerkzaamheden uit bij de klant onder begeleiding van een ervaren assistent-

  accountant en controleleider. Tevens ondersteun je bij het in kaart brengen van en advies geven over de administratieve organisatie en interne beheersing.

  Wat wij je bieden

  Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé.

  Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

  Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden maar ook om de ontwikkeling van soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden.

  We stimuleren je om zelf de verantwoordelijkheid en regie te houden over je loopbaan.

  Video bekijken

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier