CAD Developer
CAD & Company
Wormerveer, North Holland, Netherlands
14 dagen geleden
Company Description

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor bedrijven en professionals in de bouw, civiele techniek en industrie. Het development team werkt met de laatste technologieën en standaarden en is lid van het Autodesk Developer Network. Onze oplossingen dragen bij aan het verbeteren van bedrijfsprocessen via online samenwerkingstools. Om groei en versnelling te maken zijn wij op zoek naar inspirerende, gedreven collega's, die met ons het verschil gaan maken.


Job Description

Als CAD Developer ben je onderdeel van het development team en ontwikkel je applicaties en routines voor het automatiseren van 2D naar 3D-Modeling. Je ontwikkelt applicaties voor de automatisering van het tekenwerk, het beheren van de tekeningen en projectinformatie. Deze automatisering add-ins zijn voor de Autodesk pakketten AutoCAD en Revit. 


Qualifications

Wij zoeken een CAD Developer met een hoge mate van interesse in nieuwe ontwikkelingen en de drive om uitdagingen vol aan te gaan. Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met architectuur en ontwikkeling van standaard software. Behalve je uitstekende development skills, beschik je ook over veel creativiteit om technische problemen te kunnen oplossen. Je houdt jezelf up-to-date over de relevante technische ontwikkelingen, die je vervolgens kunt toepassen in het ontwikkelproces. Je neemt initiatief, gaat uitdagingen niet uit de weg en bent in staat het verschil te maken. 

 • Je hebt een afgeronde HBO informatica opleiding;
 • Je hebt ervaring met ontwikkelen voor AutoCAD En Revit (is een pré);
 • Je hebt ervaring met Agile development processen;
 • Je bent leergierig en wilt je graag verder ontwikkelen;
 • Je bent proactief.


 • Additional Information

  Wat bieden wij?

  Bij ons werk je met de nieuwste technologieën en kun jij je continu ontwikkelen. Dit in een dynamische omgeving waarbij jouw input wordt gewaardeerd en bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Verder bieden wij:

  • Een enthousiast en hecht team van collega’s;

  • Een moderne transparante omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;

  • Collectieve pensioenregeling en winstdelingsregeling;

  • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;

  • 26 vakantiedagen (met een niet ziek-bonus van maximaal 2 dagen per jaar);

  • Opleidingsbudget van € 2.000,- per jaar;

  • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.


  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier