Verpleegkundig Specialist basis GGZ
Yulius
Dordrecht
5 dagen geleden

Jouw verantwoordelijkheden

Vanuit een generalistisch, kortdurend behandelmodel ondersteun je als regiebehandelaar een diverse groep kinderen en jongeren (5-24 jaar) alsmede de betrokken gezinsleden / verzorgers.

Het contact met hen is dynamisch, in korte tijd help je hen weer verder in het leven. Daarnaast monitor je op de ADHD en Autisme poli de medicatie en de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling.

Actief lever jij een bijdrage aan de zorginhoudelijke beleidsvorming gericht op verdere ontwikkeling van de Basis GGZ. Je maakt onderdeel uit van een organisatie die actief bezig is met preventie en leefstijl, waar collega’s als POH GGZ werken.

De specialistische GGZ is heel bereikbaar en toegankelijk. Daarmee kun je de zorg voor jouw cliënten eenvoudig af- en opschalen waardoor je goed zorg op maat kunt leveren.

Wat wij jou hebben te bieden

Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf. Wanneer je bij ons begint, start je zo snel mogelijk met onze tweedaagse opleiding waar je kennis maakt met de Indigo werkwijze.

Bij Indigo werken betekent ook dat je deel uitmaakt van een organisatie waarin iedereen veel kennis deelt en de missie heeft de GGZ zorg in Nederland te verbeteren.

Op deze manier ontmoet je veel verschillende mensen en collega’s met een brede expertise, maar is er ook ruimte jezelf actief te ontwikkelen.

Indigo heeft aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals diverse scholingsmogelijkheden, zowel face to face als via e-learning.

De functie is ingeschaald in schaal 65 conform de CAO GGZ.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier