Docentdepartement Medical and Clinical Psychology
Tilburg University
Tilburg, Netherlands
7 dagen geleden

Het departement Medische en Klinische Psychologie https : / / www.tilburguniversity.edu / nl / over / schools / socialsciences / organisatie / departementen / medische-

klinische-psychologie) is voor het collegejaar 2017-2018 op zoek naar docenten.

Docent (en) departement Medical and Clinical Psychology één docent voor 0,6 fte of twee docenten voor elk 0,3 fte.

Functie-omschrijving

De functie betreft het geven van (klinisch) onderwijs in de Nederlands en Engelstalige Bachelor Psychologie. Uw taken bestaan uit het participeren in (één of meerdere) cursussen : academische vaardigheden en psychodiagnostiek.

Daarnaast fungeert de docent als mentor van de eerstejaars studenten Psychologie.

Functie-eisen

De kandidaat beschikt over een doctoraal / masterdiploma in de medische of klinische psychologie dan wel een aanverwante opleiding.

Van de kandidaten wordt verder een positieve motivatie voor het geven van onderwijs verwacht en een inspirerende opstelling tegenover studenten.

Ervaring in het geven van universitair onderwijs en goede beoordelingen hiervoor, zijn een pré. Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels zijn een vereiste.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier