Een aanpakker met ambitie en AutoCAD ervaring
T&G Groep
Schijndel, NL
19 uur geleden

Ben jij handig met AutoCAD en ben jij klaar voor de volgende stap in jouw (beginnende) carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Heesakkers Infra zoeken wij een duizendpoot die ons ondersteund met alles van tekenwerk tot projectbegeleiding en aansturing van de uitvoering.

Een veelzijdige functie waarin je je eigen leerdoelen kunt stellen. Ga jij de uitdaging aan?

Wij zoeken

Iemand die van aanpakken weet en zichzelf wil ontwikkelen. Jij past bij onze organisatie omdat je alles aandurft en niet terugdeinst voor dingen die je nog nooit hebt gedaan.

In beginselen ben je een manusje van alles en ga je Heesakkers Infra ondersteunen met werkvoorbereiding, calculatie, inkoop, (technisch) teken met AutoCAD, klantcontact en projectbegeleiding.

Jij hebt zelf de regie over waarin je wilt groeien. Je krijgt een blanco functie die volledig in overleg in te vullen is.

We laten ons leiden door jouw ambitie en zoeken samen een passende plek in onze organisatie.

Wij bieden

Een uitdagende, prestatiegerichte praktijkomgeving om jezelf naar het volgende niveau te tillen met persoonlijke begeleiding van Heesakkers Infra.

Er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Alles is mogelijk in overleg. We vinden de persoonlijke klik belangrijk, zodat het altijd gezellig is op het werk.

Een kopje koffie is dus een mooi begin om te kijken of je bij ons past

Wij zijn

Heesakkers Infra heeft zich de ontwikkeld tot een veelzijdig infrabedrijf dat een opdrachtgever van ontwerp tot aanleg ontzorgt.

De verscheidenheid aan expertises maakt van Heesakkers Infra een waardige uitvoerings- en sparringpartner. De naam Heesakkers Infra dragen wij met trots, maar dekt tegelijkertijd de lading van onze dienstverlening niet meer.

Heesakkers Infra gaat veel verder dan de realisatie van civiele werken. We denken mee met opdrachtgevers en werken flexibel samen met betrokken (bouw)partijen.

Met de juiste ingrediënten maken wij het verschil voor onze opdrachtgevers : expertise, persoonlijk contact, vertrouwen en kwaliteit.

Heesakkers Infra is een weg ingeslagen om opdrachtgevers voor 100% te ontzorgen. Dit realiseren we met een totaalpakket van ontwerp en advies tot aanleg en onderhoud.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier