Service en bakery medewerker tankstation 16 uur
Arbeidskracht Groep B.V
Tilburg, NL
18 uur geleden

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en graag bezig? Zie je het werk en pak je aan? Zou je bij kunnen en willen dragen aan de Fuel & Food service op het tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen

16 uur Tilburg

Voor een klant met een tankstation in Tilburg zoeken wij een nieuwe collega voor 16 uur per week. Iemand die zowel met de kassa-

en shop werkzaamheden als met de bakery werkzaamheden uit de voeten kan. En het ook leuk vindt beide diensttypes te werken (de ene dienst bakery, de andere dienst verkoop & service).

Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel :

 • ervaring in een tankstation of met kassa- en winkelwerkzaamheden, en affiniteit met bakery werkzaamheden (koffie, broodjes, snacks, yoghurts)
 • gastvrij
 • in een team kunnen samenwerken.
 • De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem werken en is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend).

  Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

  Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

  Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

  Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08 : 30 17 : 00 uur) bellen op 033-4228000.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier