Engineer WTB
De Groot Personeel in Techniek
Zevenbergen, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij creatief en wil jij graag aan de slag bij een bedrijf waar je de kans krijgt je verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een bedrijf actief in de machinebouw, plaat- en constructiewerk, montage en onderhoud (op locatie).

Hun streven is om snel en doeltreffend de wensen van hun klanten te realiseren. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega die zijn steentje bij wil dragen aan het verbreden van hun (unieke) plek in de markt.

Wat ga je doen?Je werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van bestekken, offertes en ontwerpen. Ook het maken van tekeningen in bijvoorbeeld SolidWorks en het bewaken van de voortgang van het project.

 • Wie ben jij?Je beschikt bij voorkeur over de volgende eigenschappen : Je bent creatief, volhardend en kritisch; Je bent in het bezit van een HTS Werktuigbouwkunde diploma;
 • Het liefst heb je 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in de machinebouw; Je bent ondernemend en klantgericht; Werken in een klein team vind je geen probleem;
 • Je hebt kennis en / of ervaring met SolidWorks. Arbeidsvoorwaarden De functie is op uitzendbasis en bij goed functioneren heb je zicht op een contract voor onbepaalde tijd in dienst van de opdrachtgever.

  Je krijgt een uitstekend marktconform salaris geboden conform de inlenende cao, welke qua hoogte afhankelijk is van genoten opleidingen en / of werkervaring.

  Interesse?Heb je interesse in deze vacature? Wacht dan niet langer en reageer nu via de 'Solliciteer op deze functie' knop, of neem telefonisch contact met ons op via 076-5439078.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier