Bijbaan verkoopmedewerker
JYSK
Rotterdam, ZH, NL
4 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Welkom bij JYSK!

JYSK is een sterk expanderende Retail keten en verkoopt alles met betrekking tot wonen en slapen : Scandinavische meubels, matrassen en woonaccessoires voor betaalbare prijzen.

We zijn uitgebreid van één winkel in Denemarken in 1979 naar meer dan 3000 winkels vandaag de dag wereldwijd! Met 104 winkels zitten we verspreid door heel Nederland.

We werken hierdoor hard om (van elkaar) te winnen, maar ook elkaar te helpen in onze ontwikkeling en groei. Dát vind je bij JYSK!

Functieomschrijving

Een bijbaan bij JYSK brengt je meer dan alleen maar geld op de bank!

 • Samen met je collega’s bied jij de klant een top service met een glimlach. Een tevreden klant, dat is waar jij energie van krijgt;
 • je ziet het dan ook als een uitdaging om een deal te sluiten en zelfs extra bij te verkopen.

  Je maakt deel uit van een vast en hecht team en samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle aspecten die in een winkel voorbij komen : verkoop, klanten te woord staan, kassa draaien, rekken vullen, vracht in- en uitpakken en het magazijn en de winkel netjes houden voor de klant. Volop afwisseling dus!

  Aanvullende informatie

  Werken bij JYSK. Dat is :

 • Alles op alles zetten om de omzetdoelen te behalen en zodra het gelukt is dit te vieren met het team;
 • Zwetend en zwoegend 50 pallets vracht verwerken maar toch de goede vibe erin houden. Aan het einde van de dag zijn we dan ook trots op een super georganiseerd magazijn;
 • Niet te trots zijn om als Store Manager de winkel te stofzuigen terwijl je team zich volledig op de verkoop heeft gestort;
 • Harde inzet, drive en resultaten belonen met een volgende stap : als logistiek verantwoordelijke starten en terecht komen in een functie als District Manager?
 • Als Verkoopmedewerker doorgroeien tot Retail Manager? Wij hebben voorbeelden genoeg!

  Kortom : bij JYSK proberen we dagelijks verwachtingen te overtreffen : van onze klanten, van onze collega’s en van onze kandidaten.

  AT JYSK WE PLAY TO WIN!

  Klinkt dit als dé bijbaan voor jou? Solliciteer dan snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier