Maaimachinist (Wijnandsrade)
Het Groen werkt B.V.
Wijnandsrade, Limburg, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Als maaimachinist bestaan je werkzaamheden uit het maaien van groenvoorzieningen en buitensportaccommodaties. Gewerkt wordt in opdracht van overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Functie-eisen

Voor de vacature van maaimachinist zijn we op zoek naar kandidaten die een opleiding gevolgd hebben op lbo / mbo-niveau, bij voorkeur in een groene richting.

Je beschikt over een rijbewijs B(E) en een VCA-certificaat. Je hebt ervaring met de bediening van tractoren met diverse aanbouwwerktuigen.

Daarnaast heb je ervaring in de bediening van zelf rijdende gazonmaaiers en met het onderhouden van natuurgras- en kunstgras sportvelden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Gunstige arbeidsvoorwaarden en een marktconforme beloning
 • Een prettige werksfeer in een open organisatie
 • Sollicitatieprocedure

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Twijfel dan niet en solliciteer op deze vacature! Je CV en motivatie kun je sturen naar Klik op de solliciteer-

  button om te solliciteren . Voor meer informatie kun je bellen naar 085-2019800.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier