Junior engineer elektrotechniek
Arcadis
Amersfoort, NL
12 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor de adviesgroep Energie en Telecom (onderdeel van de divisie Infrastructuur) zijn wij op zoek naar een junior technisch engineer op het gebied van projecten in de hoogspanning en energievoorziening.

Wij zijn op zoek naar een technisch opgeleide junior, die voor onze projecten in de hoogspanning, tractie energievoorziening en telecom ingezet wordt.

Ook word je ingezet bij het opzetten van projecten en ga je hierin planningen en financiële rapportages maken. Je ondersteunt met deze werkzaamheden de projectleider / offertemanager.

Je bent daarom breed geïnteresseerd in zowel de technische als de proces kant van de projecten.

Voorbeelden van projecten waar Energie en Telecom bij betrokken is :

 • Ontwerpen van hoogspanningsstations en verbindingen en het schrijven van aanbestedingscontracten voor TenneT;
 • Ontwerpen van onderstations voor heavy en light rail bijvoorbeeld voor ProRail en RET;
 • Technische advies voor kwaliteitsverbetering bij KPN.
 • De adviesgroep Energie en Telecom werkt op tactisch en operationeel niveau aan projecten. De groep bestaat uit circa 30 adviseurs op het gebied van projectmanagement, ontwerp en technisch advies.

  Opdrachtgevers zijn aannemers, Heavy Rail en light rail bedrijven, Energiebedrijven.

  Je wordt begeleid door een ervaren collega’s waar je veel van gaat leren.

  Wat vragen wij?

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een technische achtergrond, een klantgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.

  Je denkt vanuit het belang van de stakeholders en bouwt hiermee een vertrouwensrelatie op met jouw klant. Je werkt nauwkeuring en bent praktisch en resultaatgericht.

  Verder heb je een

 • Wo of hbo werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding richting elektrotechniek;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Wat bieden wij?

  Onze visie is onze passie : . Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team.

  De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

  Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project-

  en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en om jouw talent ten volste te benutten.

  Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn en het . Ook , een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project.

  Lees ook de van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme .

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier