Docent voor kwetsbare jongerenLees verder
Devocare B.V.
DEN HAAG, NL
2 dagen geleden

Profielschets

Per direct zoeken we een enthousiaste docent die affiniteit en ervaring heeft met kwetsbare jongeren. De school biedt maatwerkprogramma’s aan jongeren die om diverse redenen de aansluiting met het onderwijs gemist hebben.

Het doel is om bij jongeren, met blijvend succes, de zelfsturendheid te vergroten en hen opnieuw te laten aansluiten bij school, werk of zorg.

Je bent een professional die de jongeren met groot empatisch vermogen benadert vanuit een oordeelsvrije grondhouding. Je kunt omgaan met jongeren met grensoverschrijdend gedrag die zich niet aan afspraken houden.

Verder heb je lef en zoek je naar oplossingen samen met het team.

Je hebt een relevant diploma. Een (ortho)pedagogische achtergrond is een pre. Je staat stevig in je schoenen, bent betrokken en communicatief sterk.

Herken jij jezelf hierin en ben je beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school voor MBO in de regio Den Haag verzorg je 0.8 tot 1 fte aan leerlingen met leer-, gedrags- en motivatieproblemen.

Het is een ziektevervanging tot 1 februari 2021. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Lesuren 37.00 Regio DEN HAAG

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier