Secretaresse Vakgroep Verpleegkundige
Maastricht UMC
Maastricht, HL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

De Vakgroep Verpleegkunde is op zoek naar een energieke, accurate en servicegerichte professional die goed gedijt in een dynamische, innovatieve omgeving.

Je haalt voldoening uit het aanbrengen van structuur, verbetering en efficiency. Als secretaresse ben je het aanspreekpunt voor de Vakgroep Verpleegkunde en het management van de Vakgroep.

Jouw werkzaamheden op het secretariaat zijn, naast het verrichten van uitvoerende taken, zorgen voor een goede interne afstemming en stroomlijning van de activiteiten van het secretariaat.

De hoofdtaak betreft het ondersteunen van het management. Daarnaast behandel je telefoon- en mailverkeer en bewaak je de voortgang c.

q. afhandeling van actiepunten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en notuleren van vergaderingen / overleggen zoals o.

a. het Verpleegkundig Hoofden Overleg (VHO), en het bewaken en uitzetten van de daaruit voortvloeiende actiepunten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de urenregistratie in ons roosterprogramma Harmony / OWS.

Je hebt gevoel voor het belang van de onderwerpen die spelen. Je bent gewend om veel zaken tegelijk aan te pakken en daarbij goed het overzicht te houden.

Belangrijk is dat je zelfstandig en proactief kunt werken, meedenkt met en voor de personen voor wie je werkt en taken naar je toe trekt.

Tegelijkertijd hou je ook van teamwork en kun je goed samenwerken met anderen. In hoog tempo zorgvuldig werken zie je als een uitdaging.

Wat vragen wij van jou?

Ben je in het bezit van een HBO diploma en / of bewezen HBO werk- en denkniveau en beschik je over ruime secretariële werkervaring in een soortgelijke functie, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij verwachten van jou, een proactieve werkhouding en je bent in staat zelfstandig te werken. Je bent communicatief sterk, zowel in woord als in geschrift, en je bent ook in staat om mee te denken in de processen.

Verder beschik je over uitstekende contactuele en collegiale eigenschappen, je bent accuraat en kunt goed organiseren, je hebt een flexibele werkhouding en je bent in staat prioriteiten te stellen en je houdt hierbij het overzicht.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?

Als secretaresse behoor je tot de Vakgroep Verpleegkunde.

De Vakgroep draagt inhoudelijke verantwoordelijkheid voor het vakgebied verpleegkunde en coördineert alle activiteiten en initiatieven met betrekking tot de professionele ontwikkeling en beroepsuitoefening binnen het verpleegkundig domein.

Het accent binnen de Vakgroep ligt op een krachtige en toonaangevende beroepsontwikkeling. Als secretaresse van de Vakgroep verpleegkunde werk je nauw samen met het management en de staf van de Vakgroep Verpleegkunde.

We verwachten dat je proactief, enthousiast en resultaatgericht aan de slag gaat en zelf ook kansen ziet om het team te ondersteunen.

We bieden je een team van bevlogen collega’s bij wie je terecht kunt met vragen en moedigen je aan door te groeien in je functie.

Je komt te werken in een gezonde, professionele en dynamische werkomgeving waarin men optimaal gebruik kan maken van de aanwezige kennis, vaardigheden en deskundigheid.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 18 tot 23,4 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je :

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
 • Salaris

  Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.355,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier