Leidinggevend monteur E/W (m/v) Almelo - monteur E/W - 2021
Ten Brinke
Almelo
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als meewerkend leidinggevend monteur ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel werktuigkundige als elektronische installaties binnen onze projecten.

Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden, bewaakt de kwaliteit en stuurt daar waar nodig. Daarnaast bepaal je in samenspraak met de projectleider(s) de inzet van monteurs op de verschillende projecten.

Kortom : jij bent het interne- en externe aanspreekpunt en met jouw capaciteiten weet jij onze bouwen op de juiste manier af te ronden!

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit :

 • Begeleiden van (leerling)monteurs;
 • Zorgdragen voor de juiste in- en uitstroom van materiaal;
 • Afstemmen met de (hoofd) uitvoerder, neven-aannemer(s) en onderaannemer(s);
 • Signaleren en bewaken van meer-minderwerk;
 • Vaststellen van definitieve tekeningen en het aanleveren van gegevens voor revisietekeningen;
 • Bewaken van de voortgang van de werkzaamheden.
 • Voor wie en waar ga je werken?

  Ten Brinke is een succesvolle internationale onderneming op het gebied van projectontwikkeling, bouw en assetmanagement.

  We werken samen aan een diversiteit van projecten zoals woningbouwprojecten, appartementencomplexen, utiliteitsbouw, bouwmarkten en bedrijfshuisvesting.

  Voor onze Nederlandse bouwprojecten zijn onze vestigingen gevestigd in Almelo, Helmond, Doetinchem en Utrecht. Je krijgt natuurlijk een eigen werkplek op kantoor, maar je bent ook veel onderweg en op de bouwplaatsen.

  Op de vestiging Almelo werken ruim 45 collega’s waaronder projectontwikkelaars, projectleiders, BIM Modelleurs, werkvoorbereiders en uitvoerders.

  Een leuk en enthousiast team met veel collega’s uit Twente. Iedere vrijdagmiddag sluiten we de week samen op een gezellige manier af!

  Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

 • MBO4 werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Allround kennis en opgedane ervaring in de installatie- en / of elektrotechniek;
 • Aantoonbare ervaring in een leidinggevende of coördinerende functie;
 • Een geldig VCA (VOL) certificaat, of bereid zijn deze te behalen;
 • Geldig rijbewijs B ( / E).
 • Wat bieden wij jou?

  In een groeiende, dynamische organisatie bieden wij jou een baan met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, afwisseling en leuke enthousiaste collega’s die allemaal passie hebben voor ontwikkelen en bouwen.

  Wij bieden je een prima salaris (conform CAO Bouw & Infra) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiele telefoon en laptop.

  Om je werk goed te kunnen doen, zorgen wij er uiteraard voor dat jouw werkkleding, gereedschap en het vervoer goed voor elkaar zijn om je werk efficiënt, gemakkelijk, vakbekwaam en veilig te kunnen verrichten!

  De combinatie van ontwikkelen en bouwen met en door zelf opgeleide en ervaren mensen, heeft ons onder meer zo succesvol gemaakt.

  Ten Brinke is een écht familiebedrijf en dat zie je terug in onze no nonsens cultuur, onze waarden en onze platte organisatiestructuur.

  We zijn ondernemend, doen het samen en geven veel ruimte aan onze eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in teamgeest, het samen vieren van successen en het steunen van elkaar.

  Wij zijn op zoek naar mensen die iets van zichzelf én van ons willen maken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier