laborant klinische neurofysiologie
Noordwest Ziekenhuisgroep
Alkmaar, NL
3 dagen geleden

Heb je er genoeg van om in de file te staan richting de Randstad? De teams van de afdeling klinische neurofysiologie (KNF) van Noordwest Ziekenhuisgroep, locaties Alkmaar en Den Helder, zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van laborant klinische neurofysiologie.

Wat ga je doen als laborant klinische neurofysiologie?

Je werkt in een enthousiast team met andere KNF laboranten en werkt zelfstandig aan het verrichten en uitwerken van klinisch neurofysiologisch onderzoek (EEG, EP, PSG, MSLT).

Je assisteert de neuroloog bij EMG-onderzoeken en verzorgt de bijbehorende administratieve werkzaamheden. In samenwerking met de slaapkliniek worden onderzoeken op het gebied van slaap uitgevoerd.

Je doet de onderzoeken op je eigen afdeling maar ook daarbuiten, zoals op de OK en de IC.

Wat vragen wij van jou?

 • een diploma laborant KNF
 • recente werkervaring met de bovengenoemde onderzoeken (EEG, EP, PSG en MSLT)
 • bereidheid om eenmaal in de 7 weken een week bereikbaarheidsdienst te draaien
 • Onze nieuwe collega is servicegericht en accuraat. In onze organisatie zijn wij gewend om zelfstandig te werken, maar kun je ook uitstekend een bijdrage leveren in teamverband.

  Omdat jij je graag wilt blijven ontwikkelen draag je als vanzelfsprekend bij aan de ontwikkeling van de hele afdeling.

  Wat stellen wij daar tegenover?

 • een zelfstandige functie van 16-32 per week binnen een professioneel team
 • een geweldig ontwikkelingsklimaat met alle ruimte om congressen, workshops en opleidingen te volgen en je mooiste ambities waar te maken
 • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 3664 bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 50)
 • een vaste aanstelling, met een proeftijd van 2 maanden
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering en een fietsenplan
 • flexibele werktijden, werken onder schooltijden mogelijk
 • Waar ga je werken?

  Op de afdelingen Klinische Neuro Fysiologie (KNF) in zowel Den Helder als Alkmaar worden alle basis KNF-onderzoeken gedaan en bestaat er een sterk diagnostische functie in de slaapklinieken.

  De afdelingen beschikken over een volledige opleidingsbevoegdheid. Het team kenmerkt zich door professionaliteit, collegialiteit en creativiteit.

  Over Noordwest

  Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen.

  Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers, 650 vrijwilligers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland.

  Noordwest, als je nóg beter wilt worden dan je al bent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier