Projectleider - Lead engineer HVAC / klimaatinstallatie
Royal HaskoningDHV Zwolle
Eindhoven
5 dagen geleden

Wat je gaat doen

Je werkt aan en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren / laten uitvoeren vanengineering werkzaamheden. Van de begeleiding en realiseren van projectenm.

b.t. laboratoriumverbouwingen en werktuigkundige (complexe) installaties inde farma-omgeving tot de inbedrijfstelling van installaties binnen kleine enmiddelgrote projecten en 5MIO zoals verbouwingen en nieuwbouw.

Jij bentbetrokken bij projecten vanaf de project definitie fase tot en met deinbedrijfstelling fase.

Je bent projectleider van zowel een intern als extern projectteam voor mono- enmulti disciplinaire projecten op locatie (site based team).

Dit maakt deprojecten uitdagend, dynamisch en steeds verschillend, waarbij jij naarcreatieve en duurzame oplossingen zoekt.

Je hebt tijdens de projecten actief klantcontact. Ook als het lastig wordt benjij het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor een geslaagd en gedragen’ project-resultaat.

Het mooie is dat je hierbij kunt rekenen opspecialisten in alle relevante vakgebieden, die wij allemaal in huis hebben!

Wat neem je mee

 • Hbo-diploma in de technische richting; werktuigbouwkunde of energietechniek.
 • 8 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol en omgeving.
 • Kennis van technische werkzaamheden binnen een GMP-omgeving en praktijkervaring in de farma en lab omgeving.
 • Je kan de leiding nemen en sturing geven aan een intern en extern projectteam voor mono- en multi disciplinaire projecten op locatie (site base team).
 • Je kunt onder tijdsdruk blijven functioneren en meerdere projecten in verschillende fasen managen.
 • Projectscope, budget en planningen opstellen en bewaken.
 • Je kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en hebt een positieve en proactieve instelling.
 • Je bent woonachtig in omgeving Zuid of Midden Nederland.
 • Wat bieden wij jou

 • Een rol met impact en afwisselende projecten wat betreft inhoud, omvang en opdrachtgevers.
 • Tijdelijke situatie voor meerdere jaren met mogelijk toetreden tot ons bedrijf.
 • Een goede informele werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn.
 • Jouw collega’s hebben een passie voor het terugbrengen van ingewikkelde problemen tot doeltreffende maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers.
 • Uitstekende en flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en moderne (thuis) werkvoorzieningen zodat jij je werk goed kunt doen.
 • De organisatie

  Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk, internationaal advies-, ingenieurs- enprojectmanagementbureau sinds 1881. Royal HaskoningDHV heeft een rijkegeschiedenis in het aanbieden van toonaangevende expertise en innovatie en zetzich optimaal in voor de duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving.

  Transparantie en integriteit vormen de basis van ons handelen tijdens onscontact met klanten en in onze bedrijfsvoering. Met ruim 6.

  500 consultants enengineers wereldwijd, bieden wij advies en ontwikkelen we systemen enoplossingen die een positieve bijdrage leveren aan onze leefomgeving.

  We staan voor Enhancing society together - samen, met onze klanten enstakeholders, bijdragen aan een betere wereld. 'Samen' is belangrijk omdat naaronze overtuiging zinvolle oplossingen voor de toekomst alleen zo tot standkomen.

  Procedure

  Ben jij onze nieuwe Projectleider - Lead engineer HVAC / klimaatinstallatie?Ervaar de sfeer bij ons en solliciteer direct via de sollicitatiebutton met jecv en motivatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier