Teamplanner Eindhoven
Renewi
Eindhoven
2 dagen geleden

Omschrijving

Heb jij ervaring als planner in de transport, ben jij een teamplayer, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Renewi regio Zuid is op zoek naar een :

TEAMPLANNER AFZET

Standplaats Eindhoven - Acht)

Op deze afdeling zijn meerdere (team)planners werkzaam die verschillende discipline’s plannen en aansturen binnen werkgebied oost Brabant.

Uitwisselbaarheid en samenwerking staan hoog in het vaandel. Iedere collega heeft zijn / haar sterke eigenschappen die zorgen voor een complementair team.

De functie heeft tot doel het aansturen van onze chauffeurs, de wagens optimaal inzetten en efficiënt inplannen. Direct contact met de opdrachtgever voor het aannemen van opdrachten, het verstrekken van inlichtingen zowel intern als extern en de administratieve afhandeling van de opdrachten behoren tot het dagelijkse takenpakket.

In deze functie heeft ook het verzorgen van rapportages en analyses ten behoeve van transport(planning), kostenreductie en timemanagement een groot aandeel.

Wat ga je doen als Teamplanner binnen Renewi?

Je bent verantwoordelijk voor het maken, wijzigen, aanvullen en (bij)sturen van de planning van haak- en portaalwagens, volgens de gemaakte klantafspraken en tegen minimale kosten.

Je schakelt bij onderbezetting met externe transporteurs voor inzamelactiviteiten en transporten naar verwerkers binnen de gemaakte klantafspraken.

Je signaleert knelpunten binnen het team en de operationele processen en lost deze op.

Je bewaakt periodiek onderhoud aan voertuigen, machines en materieel in samenwerking met de afdeling Maintenance.

Je controleert en verwerkt de administratie en urenverantwoording van de chauffeurs / beladers en zorgt voor een goede verdeling tussen verlof en werkuren.

Jouw profiel

Als Teamplanner bij Renewi :

Beschik je over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding in de richting logistiek of bedrijfskunde.

Heb je minimaal 3 jaar relevante ervaring met plannen / organiseren en het functioneel aansturen van operationele medewerkers / chauffeurs.

Communiceer je gemakkelijk met verschillende niveaus en afdelingen in de organisatie.

Heb je kennis van en affiniteit met geautomatiseerde systemen. Ervaring met CLEAR(.net) is een pré

Daarnaast :

Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

Kun je snel schakelen en ga je efficiënt te werk.

Ben je een echte teamplayer en ga je klantgericht te werk.

Waar kom je terecht?

Als Teamplanner kom jij direct in dienst en werk je op planning van Area Brabant gevestigd in Eindhoven (Acht). De werkomgeving is informeel, en uitdagend! Daarnaast krijg je alle ruimte om jouw veelzijdigheid optimaal in te zetten en intern door te groeien!

Hoe maken wij jou blij?

 • Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer.
 • 27,5 vakantiedagen! De vaste feestdagen ben je al vrij.
 • Gegarandeerd overuren.
 • Afwisselende werkzaamheden.
 • Doorgroei mogelijkheden.
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao beroepsgoederenvervoer.
 • Nog veel meer interne regelingen zoals Sportplan, Fietsplan en een collectieve zorgverzekering.
 • Wie zijn wij?

  Nieuw leven geven aan gebruikte materialen. Dat is waar Renewi als beursgenoteerd en leidend waste-to-productbedrijf, met ruim 8.

  000 medewerkers, elke dag aan werkt. Met een jaaromzet van een kleine 2 miljard en een groot netwerk in de Benelux met bijna 200 vestigingen (hoofdkantoor in de UK), verspreid over negen landen in Europa en Noord-

  Amerika, zijn we altijd dicht bij onze klanten. We bieden oplossingen voor een aantal van de belangrijkste milieuvraagstukken van vandaag : het verminderen van afval en het leveren van recyclingoplossingen om onnodig gebruik van eindige natuurlijke bronnen te voorkomen.

  Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Met onze jarenlange kennis, ervaring en brede aanbod aan diensten, bieden we voor ieder afvalvraagstuk een duurzame, pragmatische oplossing.

  We recyclen afval weer tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie.

  Op die manier winnen we uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen.

  Het resultaat van ons werk?

  Minder afval, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo werken we aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

  Wist je dat

  Wij jaarlijks een CO2-reductie realiseren die vergelijkbaar is met de uitstoot die Amsterdam in twee maanden tijd produceert?

  Wij voor meer dan 150.000 klanten en 2 miljoen huishoudens nieuw leven geven aan verschillende afvalstromen?

  Kun jij niet wachten om als Teamplanner aan de slag te gaan?

  Neem dan contact op met Michael van de Ven via michael.van.de.ven renewi.com . Ben je zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?

  Reageer dan meteen via onderstaande solliciteerbutton. We kijken uit naar je sollicitatie!

  Is deze vacature niet de jouwe maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

  Doorgroei binnen Renewi vinden we belangrijk. Daarom verschijnt deze vacature tegelijkertijd intern en extern en gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar de interne kandidaat.

  Naast doorgroei vinden we gelijke kansen ook belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-

  eisen ook uit te reageren.

  Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier