Steigerbouwer
DIT Personeel
Almelo, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

BijDIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijkepersonele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van(internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrieen Schilders branche.

Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen.Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving,selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen.

De nadrukin onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid.

DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Functieomschrijving

Vooreen bedrijf uit Almelo zijn wij op zoek naar een sterk iemand diezijn handen graag uit de mouwen steekt.

Jij weet vanaanpakken en bent niet bang om fysiek zwaar werk te doen. Samen metje collega’s werk je op diverse locaties, waar je steigers gaat op-en afbouwen.

Als steigerbouwer lever je een belangrijke bijdrageaan de bouw van een project. Het is van belang dat je precieswerkt, maar ook meters kan maken in de tussentijd.

Daarnaast is deveiligheid tijdens het steigerbouwen erg belangrijk. Daarom is heteen vereiste dat je in bezit vent van een VCA-certificaat.

Spreekt jou dit aan? Neem voor meer informatie ofom te solliciteren contact op met Lars van den Berg, dit kantelefonisch via 06 57 84 84 95 of per e-mail viaoost ditbouw.nl

Functie-eisen

 • In hetbezit van een geldig VCA-certificaat;
 • Fysiek ben jefit, zwaar werk schrikt jou niet af;
 • Zowel inteamverband als zelfstandig kan jij werken;
 • Communicatief ben je vaardig en beheers je de Nederlandsetaal;
 • Daarnaast beschik jij over een flexibelementaliteit ten aanzien van werktijden.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Onzeopdrachtgever is VCA gecertificeerd bedrijf die uiteenlopendediensten op het gebied van de bouw aanbiedt. Je komt te werken bijeen bedrijf waar de werknemers trots zijn op wat ze doen, maar ookop elkaar.

  Onderling is er tijd en ruimte voor een geintje, maarwanneer er een tandje bijgeschakeld moet worden gebeurt dit ook.

  Daarnaast bieden wij :

 • Eenmooi salaris conform Bouw CAO
 • Een mooie baan metvrijheid en je werkt op veel verschillende locaties;
 • Per direct starten.
 • Waar anderen je van alles beloven,maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeeliedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties,die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden.

  Zodat jij verderkunt bouwen aan je toekomst!

  Ben jeenthousiast en nieuwsgierig geworden naar de functie? Of wil jedirect solliciteren? Neem dan contact op met Lars van den Berg : 06- 57 84 84 95 of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueeleen motivatie naar oost ditbouw.nl t.a.v. Lars van den Berg

  Tot snel bij DIT!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier