Adviseur tuinbouw
Luba
Bleiswijk, Zuid-Holland, NL
3 dagen geleden
source : UitzendBureau NL

Over de functie

Deze vacature biedt twee mogelijke specialisaties; Adviseur Snijplanten en de Adviseur Kamerplanten functie. Je kunt uit twee specialisaties kiezen.

Als jij bij dit internationale bedrijf aan de slag mag, ga jij je bezig houden met de echte technische kanten van de teelt als zowel de vele bedrijfsmatige zaken die voor tuinders heel belangrijk zijn.

Zodra jij door de pittige inwerkperiode bent doorgekomen, zullen je dagelijkse bezigheden variëren van bemesting, gewasbescherming, klimaatbeheersing, ICT en oogst waar jij je in zal verdiepen.

Je groeit uit tot een echte deskundige als het gaat om je gekozen specialisatie. Jouw kennis en betrouwbare adviezen moeten voor de tuinder een echte meerwaarde zijn bij het succesvol runnen van zijn bedrijf.

Je legt verantwoording af aan je managers en je zal met targets komen te werken.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is hét advies- en onderzoeksbedrijf voor ondernemers in alle agrarische en plantaardige sectoren. Het doel van dit bedrijf is om bedrijven te begeleiden en kennis te ontwikkelen en te implementeren voor alle plantaardige sectoren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier