Productiemedewerker
Randstad
Hoorn, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Op zoek naar een fulltime of-parttime baan in Hoorn als productiemedewerker? Graag ervaring opdoen als productiemedewerker?

Dan ben je welkom bij Plukon!

Plukon is een kipverwerkingsbedrijf gevestigd in Hoorn dat regelmatig op zoek is naar een productiemedewerker. Bij goed functioneren, is er ruimte voor doorgroeimogelijkheden.

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het inpakken van het eindproduct. Denk aan kipfilets, kippenpoten, kippenvleugeltjes en kipfiletblokjes.

De ingepakte producten moeten in bakjes, zodat het vervoerd kan worden naar supermarkten en - groothandels. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het controleren, sorteren en stapelen van deze kipproducten.

Je bent ook verantwoordelijk voor het afwegen van schaaltjes / dozen.

Als productiemedewerker zorg jij ervoor dat het proces vlekkeloos verloopt. Je werkt hierbij in een koele omgeving, maar je wordt snel warm door de werkzaamheden die je binnen allemaal uitvoert.

Kortom jij speelt hierbij een belangrijke rol. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Bij Plukon wordt er gewerkt van 07 : 00 uur 's ochtends tot 01 : 30 uur 's nachts in twee ploegendienst. De eerste dienst eindigt om 16 : 30 uur en op dat moment begint ook de avonddienst.

Bij Plukon wordt er gewerkt van maandag t / m vrijdag en soms in weekend. Het is belangrijk dat je bij Plukon de verplichte avonddienst kan meedraaien.

Je ontvangt na 21 : 00 uur een toeslag van 30% boven jouw uurloon. Ervaring als productiemedewerker is mooi meegenomen. Heb je dat niet? Geen probleem!

Wat biedt Plukon jou?

 • Toeslag van 12,5% over ieder gewerkt uur (ook avonden) dat kan oplopen tot een salaris van €11,09 per uur. Na 1 jaar loopt het salaris op tot €11,52 bruto per uur exclusief toeslag.
 • Na 2 jaar is dit €13,27. Werknemers tussen de 18 en 20 krijgen uitbetaald als 21 jarige werknemers.

 • Reiskostenvergoeding vanaf 15 km
 • Een pensioenregeling vanaf 26 gewerkte weken
 • Flexibele werktijden
 • Leuke collega's en een goede werksfeer
 • Personeelskorting van 15% bij de Plukon winkel als jij verse kip wilt kopen
 • Wat vragen wij van jou als productiemedewerker?

 • Spreekt Nederlands en / of Engels
 • Je bent in bezit van eigen vervoer of je woont dichtbij Blokker (fiets of scooter kan ook)
 • Je staat open om in een koele omgeving te werken. Wel is het belangrijk dat je warme kleding draagt als je aan het werk bent.
 • Je draagt geen piercings zodra je de werkvloer op komt
 • Tijdens het intakegesprek krijg je een rondleiding in Plukon om jouw nieuwe werkomgeving beter te leren kennen. Zo is het voor jou ook helder wat jij precies kan verwachten en worden de werkzaamheden verder toegelicht.
 • Bij Plukon hebben wij 2 leraressen die lessen geven aan onze werknemers. 1 iemand die van Pools naar Nederlands lesgeeft en de ander die van Engels naar Nederlands.

  Heb jij hier interesse in? Geef dit tijdens jouw sollicitatie aan en vervolgens zullen wij samen kijken naar de mogelijkheden!

  Geïnteresseerd om bij Plukon te werken? Wacht niet te lang en solliciteer via de onderstaande button! Heb je nog vragen? Dan kan je bellen naar 020-

  3420947 of stuur mij een whatsapp-bericht op 06 83262211.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier