Constructief tekenaar
continu
Almelo, NL
8 dagen geleden

Constructief tekenaar

Continu zoekt voor haar opdrachtgever een constructief tekenaar. Als startende constructief tekenaar werk je onder begeleiding van een ervaren constructeur.

Je vertaalt het ontwerp naar een constructief model en stemt dit af met verschillende partijen. Tevens wordt er verwacht dat je de ontwikkelingen op het gebied van modelleren in Revit / BIM.

Binnen dit bedrijf overleg je de werkzaamheden niet alleen met je eigen team maar je overlegt ook met andere teamleden binnen en buiten het bedrijf.

Binnen de organisatie van onze opdrachtgever heerst er een informele sfeer. Spreekt bovenstaande tekst je aan en beschik je over de volgende eisen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de functie constructief tekenaar beschik je over :

 • Een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding met een constructieve achtergrond
 • Je bent gedreven en hebt passie voor het vak
 • Communicatief ben je sterk
 • Je bent een echte teamplayer
 • Salarisindicatie €2100 - €2400
 • Mogelijkheid tot volgen van opleiding betonvereniging
 • Werken in een dynamische omgeving, in integrale projecten, op diverse locaties en in verschillende samenwerkingen spreekt jou aan
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een startende constructief tekenaar die klaar is voor zijn eerste uitdaging. Zij ontwerpen, berekenen en tekenen bouwkundige constructies in beton, hout en staal.

  Opdrachtgevers van dit constructiebureau zijn doorgaans architecten, adviesbureaus, aannemers, particulieren en overheden.

  Het team bestaat uit constructeur en constructief tekenaars. Allen met een brede algemene kennis van (bouw)techniek. Jij als constructeur past creativiteit en wetenschap toe om constructies te realiseren.

  Meestal zijn constructeurs van een constructiebureau opgeleid als ingenieur. Zo ook bij onze klant, dat als kernactiviteit heeft het ontwerpen van draagconstructie voor gebouwen.

  Voor de medewerkers is het de uitdaging bij het ontwikkelen van draagconstructies de grenzen van het constructief mogelijke te verkennen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier