Oracle Integration Developer
Searchsoftware
Utrecht, The Netherlands
4 dagen geleden

De nieuwste technieken, de gaafste projecten, de beste opdrachtgevers. Als je op zoek bent naar uitdaging, zoek dan niet verder.

Dit is jouw kans om je vaardigheden op de proef te stellen.

Vertel verder...

De digitale transformatie, industry 4.0, de energie-transitie - geef het beestje een naam, ieder bedrijf heeft er op zijn eigen manier mee te maken.

Technologie heeft een steeds grotere invloed op de wereld om ons heen. Wat kort geleden nog werd gezien als de bleeding edge is tegenwoordig de standaard, van VR en AI tot IoT.

Alleen moeten we nog steeds zorgen dat we ons niet aan die bleeding edge snijden.

Gelukkig zet dit marktleidende technologiebedrijf zich er iedere dag voor in om innovatie makkelijk te maken. Ze werken alleen met de beste talenten en geven die de vrijheid en de tools om de wens van hun klanten werkelijkheid te maken.

In welke industrie dan ook, van voedselproducenten tot energieleveranciers. Ze werken namelijk nauw samen met hun klanten, in zeer korte feedback loops, om binnen korte tijd tot de perfecte oplossing te komen.

En ze kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Wat kan ik doen?

Als Oracle Integration Developer wordt je onderdeel van een geöliede machine. Samen met een team ervaren Oracle Cloud Integration Developers, bijt jij je vast in de uitdagingen van de klant.

Door een strak proces te hanteren begeleiden jullie de klant binnen no-time van selectie tot implementatie en ondersteuning.

Er wordt dan ook aardig wat gevraagd van zowel jouw communicatieve als technische vaardigheden. Het gaat er immers niet alleen om de juiste oplossing te vinden, maar vooral ook om de klant daarvan te overtuigen.

Gaaf, moet ik nog iets meenemen?

Een goede basis is het allerbelangrijkst. Daarom komt een Bachelor of Master studie goed van pas. Natuurlijk is een paar jaar ervaring met Oracle integraties ook geen overbodige luxe.

Hoe meer jij weet van Oracle Cloud technologie, hoe beter. Verder valt of staat alles met jouw communicatieve vaardigheden.

Ben jij de consultant die onze klant de juiste kant op weet te wijzen?

That’s me! Maar verdient het ook een beetje?

Natuurlijk! Jouw inspanningen worden goed beloond. Je krijgt een basissalaris tussen de €4000 en €5000 bruto per maand en hebt de keuze tussen een lease-auto of een mobiliteitsbudget.

Daarnaast wordt alles voor je verzorgd. Van een uitstekend pensioen tot onbeperkte opleidingsmogelijkheden. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier