Monteur duurzame energie
Loohuis
Almelo, Overijssel
3 dagen geleden

Wil jij bijdragen aan de uitvoering van de energietransitie? Maak jij graag onderdeel uit van een betrokken team met fijne collega’s?

Zoek jij een veelzijdige baan bij een bedrijf met hart voor duurzame technieken en oog voor mensen? Dan ben jij de monteur duurzame energie én de nieuwe collega die wij zoeken!

Jouw baan bij Loohuis

Je werkt nauw samen met andere installatie- of montagemonteurs. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het werk.

Maar ook zelfstandig adviseer je klanten en collega’s over het onderhoud van een installatie. Jij weet deze technische kennis op een begrijpelijke wijze over te brengen.

En je ziet alles : van een boutje dat niet op zijn plek zit tot een zonnepaneel die niet helemaal vastzit. Jij verlaat pas een gebouw als alles goed geïnstalleerd is.

Dit regelen wij voor jou

 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een dynamisch, modern en informeel familiebedrijf : deskundig-betrokken-betrouwbaar.
 • Alle kansen om je te ontwikkelen en te groeien : daar hechten wij veel waarde aan!
 • Je gaat werken bij een betrokken familiebedrijf met een informele sfeer in ons nieuw te bouwen duurzame kantoor aan de N36 in Almelo.
 • En - heel belangrijk - een team vakspecialisten dat veel voor elkaar over heeft. En tegelijkertijd liefhebber is van een goede grap op zijn tijd.
 • Want juist ook die werksfeer maakt jouw baan leuk!

  Welkom bij de Loohuis familie

  Werken en leren bij Loohuis is meer dan alleen werken. Bij ons kom je in een familiebedrijf waar de zaken goed voor mekaar zijn, de sfeer gemoedelijk en respectvol is en in overleg veel kan.

  Wij zorgen voor heldere verwachtingen en volop uitdaging in de wereld van de techniek. Een mooie werkplek waar je nieuwe dingen leert én goede hulp krijgt van een ervaren professional die jou meeneemt en inspireert.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier